David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

Časopisy zahraničné od vydavateľstva Standardt

Použité filtre
Zrušiť filtre
Standart 10, Standardt, 2017
Standart 10

Kristy a Benovi Carlsonovcom veľmi záleží na tom, aby vyprodukovali excelentnú kávu, a pritom sa postarali o blahobyt farmárov. No kým sa takými producentmi kávy stali, dlhé hodiny snívali o sprostredkovaní priamych ...

  • 7,00 €
    Do 19 – 24 dní

Standart 8, Standardt
Standart 8

Kávový priemysel stojí a padá na ľuďoch. Ako konzumenti často zabúdame, že ľudia, ktorí pestujú, dovážajú, pražia a pripravujú našu rannú kávu, sa tiež snažia o dôstojné živobytie. Mzdová transparentnosť je horúcou témou v mnohých odvetviach ...

  • 7,00 €
    Do 19 – 24 dní

Standart 19, Standardt, 2020
Standart 19

V novom vydaní prinášame správu o realite, ktorej čelia producenti kávy v Peru; ďalšie pokračovanie mýtov od bývalého baristického majstra sveta, Gwilyma Daviesa...

  • 10,00 €
    Do 19 – 24 dní

Standart 4, Standardt
Standart 4

Jaké povinnosti máme jako občané světa a kávoví profesionálové vůči farmářům, na jejichž práci je náš obor založen? Konrad Brits zkoumá, jak naše snahy o dosažení udržitelných dodávek mohou mít důležité a pozitivní důsledky pro drobné zemědělce ...

  • Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Standart 6, Standardt
Standart 6

Meditácia na paralely medzi kávovým cuppingom a fotografiou, ktorá vyvrcholí mikroskopickou foto-esejou, vďaka ktorej uvidíte kávu naozaj zblízka...

  • Vypredané

Standart 12, Standardt, 2018
Standart 12

Objavovanie krajín pôvodu nás tentokrát zavedie na Havaj a experimentovaním s kreatívnymi prípravami kávy nás prevedú austrálski šialenci z Barista Hustle. Sadli sme si na kávu s úradujúcimi baristickými majstrami Lukášom Podbehlým a Adamom Neubauerom, ..

  • Vypredané

Standart 18, Standardt, 2020
Standart 18

Kritika, ako sociálny fenomém, sa môže stať hnacou silou vo vašej práci. Pri aktuálnom vydaní Standart magazínu predstavujeme novú štruktúru obsahu, kde sa tematickým článkom stáva esej „Otázka kvality: o káve a kritike“, od úžasnej...

  • Vypredané

Standart 15 (Magazín), Standardt, 2019
Standart 15 (Magazín)

Nové číslo Standartu pokrýva rozmatinú škálu tém, ktorých cieľom je zmierniť priepasť medzi baristami a kávovými profesionálmi, kávičkármi a domácimi baristami a tými, ktorí si chcú jednoducho vychutnať príjemný moment v kaviarni...

  • Vypredané

Standart 13, Standardt, 2018
Standart 13

Z dvoch rôznych uhľov sa pozrieme na to, ako môžme zabezpečiť prežitie kávového priemyslu, ktorý čelí výzvam zo strany klimaticných zmien. Preskúmame nástrahy jednej s producentských krajín - Nicaragui, ...

  • Vypredané

Standart 16 (Magazín), Standardt, 2019
Standart 16 (Magazín) 
CZ

Aktuálne vydanie magazínu Standart prichádza tak, ako vždy, s rôznymi témami, článkami, esejami či rozhovormi. V novom čísle sa zaoberáme výzvami, ktorým náš priemysel čelí, a ktoré sú dnes dôležitejšie viac, ako kedykoľvek predtým...

  • Vypredané
Standart 11, Standardt, 2018
Standart 11

Standart číslo 11 sa nebojí vybočiť z tradičných tém. Začíname otvorením kontroverznej témy, ktorá rozvíri mnohé kruhy v šálkach kávových štamgastov - káva vs. čaj! ...

  • Vypredané

Standart 7, Standardt
Standart 7

Kávu milujeme pre jej schopnosť podnietiť kreatívne diskusie, inšpiratívne stretnutia a skúsenosti. Publikovaný kvartálne a tvorený nezávisle, v každom čísle Standart magazínu venujeme...

  • Vypredané

Standart 14, Standardt, 2019
Standart 14

Standar Magazín #14 v sebe ukrýva rozmanitú škálu zaujímavých tém, ktorých hlavným cieľom je spojiť pomyselnú priepasť medzi baristami a profesionálmi v továrenskom priemysle, nadšencami, ...

  • Vypredané

Standart 2, Standardt
Standart 2 
CZ

Kristy a Benovi Carlsonovcom veľmi záleží na tom, aby vyprodukovali excelentnú kávu, a pritom sa postarali o blahobyt farmárov. No kým sa takými producentmi kávy stali, dlhé hodiny snívali o sprostredkovaní priamych ...

  • Vypredané

Standart 20, Standardt, 2020
Standart 20

Prinášame vám pútavé informácie o zrode kávy v Indii; článok o svetlom a tmavom pražení s jedným z popredných pražiarov v Spojenom kráľovstve; spolu s výskumníkmi sa pozrieme na najnovší vývoj agrolesníctva v Brazílii...

  • Vypredané

Standart 5, Standardt
Standart 5

Naše redakce dala dohromady rozmanitý obsah, od článku o genetickém výzkumu, jenž pomáhá kávovníku odolávat chorobám, až po napůl smyšlený výčet nelegálních barů...

  • Vypredané

Standart 26, Standardt, 2022
Standart 26 
EN

Fresh, essential, and fun. In the new Standart Issue 26, we profile Burundi, giving you a close-up of the challenges facing one of Africa’s poorest coffee-producing countries...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Standart 22, Standardt, 2021
Standart 22

Standart Issue 22 enjoys an undeniable theme of animals. In these isolating times, people perhaps more than ever have turned to pets to satisfy many of the social joys usually inspired by interactions with friends, family, colleagues, and...

  • Vypredané

Standart 21, Standardt, 2020
Standart 21

From the lust-worthy items of coffee equipment, in a photoshoot that pays homage to light erotica, through a sultry short story covering the youthful reminiscences of a wizened coffee shop proprietor, to tracing the history of...

  • Vypredané

Standart 25, Standardt, 2021
Standart 25
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Humor je najkorenistejšou prísadou na hostine života.“

Anna v Redmonde - Lucy Maud Montgomery, 2016
Anna v Redmonde
Lucy Maud Montgomery