Standart 15 (Magazín), Standardt, 2019

7,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Standart 15 (Magazín), Standardt, 2019
Standart 15 (Magazín), Standardt, 2019

Standart 15 (Magazín)

    Nové číslo Standartu pokrýva rozmatinú škálu tém, ktorých cieľom je zmierniť priepasť medzi baristami a kávovými profesionálmi, kávičkármi a domácimi baristami a tými, ktorí si... Čítať viac

    15. diel série
    Magazín Standart
    Výrobca
    Standardt, 2019

    Nové číslo Standartu pokrýva rozmatinú škálu tém, ktorých cieľom je zmierniť priepasť medzi baristami a kávovými profesionálmi, kávičkármi a domácimi baristami a tými, ktorí si chcú jednoducho vychutnať príjemný moment v kaviarni... Čítať viac

    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Úkryt času - Georgi Gospodinov, Odeon, 2024

    Viac o produkte

    Nové číslo Standartu pokrýva rozmatinú škálu tém, ktorých cieľom je zmierniť priepasť medzi baristami a kávovými profesionálmi, kávičkármi a domácimi baristami a tými, ktorí si chcú jednoducho vychutnať príjemný moment v kaviarni. V kapitole „Káva” pokračujeme s našou sériou porovnávajúcou kávu a čaj — tentokrát sa bližšie pozrieme na metódy spracovania, na ktoré nadväzujeme článkom o tom, čo z čajového rituálu sa dá aplikovať na kávu. Odtiaľ sa presúvame do vzdialenej Guatemaly, krajiny, ktorá je zložená z vyše 300 mikroklimatov, a pozrieme sa ako tento fakt vplýva na produkciu kávy. Kapitolu uzatvárame rozsiahlou esejou o aktuálnej cenovej kríze a o tom, čo k nej viedlo.

    Kapitola „Ľudia” je plná príbehov o ľuďoch, ktorí tvoria kávové odvetvie – od rozhovorov so svetoznámymi pražiarmi Stephenom Leightonom a Joannou Alm, cez zápisky zo života v New Yorku až po nádherne vystihnutú reminiscenciu životných lekcií od Tima Williamsa. V kapitole „Svet” spovedáme knižného historika Geriho Dellu Rocca de Candal o jeho nedávnej výstave o tlačovej revolúcii 15. storočia. Následne sa pozrieme na podivný vzťah medzi kávou a stand-up komédiou, a cestou sa naučíme zopár vtipov. Potom sa presunieme do Paríža na prechádzku politicko-kultúrnou históriou francúzskeho hlavného mesta — to všetko očami kávy a celé to zakončíme príbehom o samote, stvorení a káve. Ako vždy, sme radi, že prinášame tento originálny výber písaného textu spolu s jedinečnými ilustráciami a fotografiami vo vašich domácnostiach a lokálnych kaviarňach. Prajeme príjemné čítanie!
    Čítať viac
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    178×240 mm
    Jazyk
    slovenčina, čeština
    ISBN
    616049
    Rok vydania
    2019
    Naše katalógové číslo
    616049
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Dobre vidíme iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné.“

    Malý princ - Antoine De Saint-Exupéry, Antoine De Saint-Exupéry (ilustrátor), 2019
    Malý princ
    Antoine De Saint-Exupéry, Antoine De Saint-Exupéry (ilustrátor)