Gastro od vydavateľstva Goriffee
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
60 produktov
Čaj z kávových šupiek bol tentoraz vyprodukovaný z exkluzívnej variety gesha arabica. Gesha je známa svojimi chuťovými vlastnosťami, ktoré sú mimoriadne cenené...
V Sajonia Estate, ktorá sa nachádza v departmente Jinotega, vyprodukovali skvelú kávu pre espresso. Chuť je veľmi elegantná, tóny kešu a mliečnej čokolády dopĺňa sušený pomaranč. Espresso z tejto kávy má krásne zamatovú dochuť, ktorá poteší...
-
Vypredané
There will be only one. Namiešali sme exkluzívny blend pre milovníkov čokoládového espressa s tónmi...
-
Vypredané
Káva Caramelo z farmy San Rafael sa vyznačuje plným krémovým telom a vysokou sladkosťou. Vďaka absencii acidity to z nej robí kávu na espresso doslova pre každého...
-
34,30 €-10 %Do 6 – 7 dní
V Sajonia Estate, ktorá sa nachádza v departmente Jinotega, vyprodukovali skvelú kávu pre espresso. Chuť je veľmi elegantná, tóny kešu a mliečnej čokolády dopĺňa sušený pomaranč. Espresso z tejto kávy má krásne zamatovú dochuť, ktorá poteší...
-
Vypredané
Namiešali sme exkluzívny blend pre milovníkov čokoládového espressa s tónmi kakaa, orechov a sladkého tabaku...
-
9,05 €-5 %Do 6 – 7 dní
S Davidom Rubanzangabom, ktorý je majiteľom Huye mountain spolupracujeme prakticky od založenia Goriffee a jeho káva sa do našej ponuky vracia už piaty krát...
-
Vypredané
Greenco, je spoločnosť, ktorá vlastní a manažuje stanicu Gahahe. Greenco dohliada na kávu počas celého procesu od zberu až po spracovanie. Túto spoločnosť založili v roku 2015 a odvtedy svojou kvalitou dominuje kávovej scéne v Burundi, ale aj súťažiam...
-
Vypredané
Farmu Ecoagricola založili bratia Marcelo a Roberto Flanzer. Farma má certifikáciu Rainforest Alliance ™ a v priebehu rokov dosiahla vysoké štandardy v ekologickej udržateľnosti. Časti farmy sú prírodné rezervácie, kde voľne žijú divoké zvieratá...
-
Vypredané
Štyria pestovatelia kávy sa spojili s myšlienkou vytvorenia združenia s cieľom zlepšiť svoj príjem a kvalitu života spoločným predajom svojich káv. Založili Grupo Asociativo Villa Esperanza...
-
Vypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Finca Aurora bola založená v roku 1887. V roku 2002 ju kúpil súčasný vlastník POLA S.A. Finca Aurora s rozlohou 121 hektárov je obklopená lesmi, riekami a prírodnými prameňmi, ktoré poskytujú plantáži vynikajúce zdroje prírodnej vody a dusíka ako...
José Eduardo Lopez je mikrofarmár, ktorý sa stará iba o 2 hektáre kávovej farmy v Las Pacayas v Hondurase. José vyprodukoval veľmi zaujímavú kávu, kvôli hĺbke a rozmanitosti chutí, ale zároveň sú tieto chute veľmi čisté a elegantné. Tento lot bol...
-
Vypredané
Táto káva je vypestovaná kooperáciou 86 farmárov s veľmi precíznym prístupom k pestovaniu aj spracovaniu. Zrelé čerešne doručujú do spracovateľskej stanice Garzon, odkiaľ sa potom exportujú. Región Huila má skvelé podmienky na pestovanie vďaka...
Greenco, je spoločnosť, ktorá vlastní a manažuje stanicu Gahahe. Greenco dohliada na kávu počas celého procesu od zberu až po spracovanie. Túto spoločnosť založili v roku 2015 a odvtedy svojou kvalitou dominuje kávovej scéne v Burundi, ale aj súťažiam...
-
Vypredané
Bosque de Marfil je názov lesa v najjužnejšej provincii Loja v Ekvádore a 44 farmárov, ktorí pestujú túto kávu, ho nazýva domovom. Výsledky tejto kooperácie sú každý rok očarujúce...
-
Vypredané
Vyvážená káva z úpätia hory Chirripó vhodná na každodenné espresso. Svieže tóny zrelých jabĺk sa miesia so sladko-horkou chuťou karamelu a orechov. Táto káva pochádza z farmy La Isabela, ktorú založil ešte otec Dona Claudia Salazar Ariasa, o ktorú...
-
Vypredané
César Ros je majiteľ farmy Los Lirios a tiež pracuje ako vedúci agro-inžinierov na farme. Musíme zdôrazniť, že odviedol za posledných 10 rokov mimoriadnu prácu pri obnove pestovania kávy v regióne, ako aj pri vylepšení procesov spracovania. Tropické...
-
Vypredané
Túto organickú kávu vypestoval farmár Miguel Angel Paz, ktorý vlastní farmu El Pitarrillo. Farma sa rozprestiera vo výške okolo 1250 mnm a má rozlohu 7 hektárov. Miguel vlastní farmu už 25 rokov a pestuje rôzne odrody, aby porovnal ich vlastnosti pri...
-
Vypredané
Tento lot bol vyprodukovaný na farme Asefa Dukamo v mimoriadne vysokej nadmorskej výške až okolo 2250mnm. Zelenú kávu dopestovalo okolo 400 mikrofarmárov z komunity v údolí Bombe. Chuť je vrstevnatá a veľmi hustá, prekvapí intenzívnymi tónmi...
Willian Rojas sa venuje pestovaniu kávy už od polky 90tych rokov. Odvtedy dosiahol výrazný pokrok v pestovaní aj spracovaní. Tento lot je vyselektovaný zo špeciálnej variety pink bourbon arabica, ktorá má síce nízky výnos počas zberu, ale zato...
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle