Na Zemi sme na chvíľku nádherní - Ocean Vuong, Lindeni, 2024

V cudzom jazyku kuchárky podľa národnej kuchyne - pečenie od vydavateľstva Flammarion

Použité filtre
Zrušiť filtre
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie 
EN

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

  • Knihapevná väzba
    56,95 €
    Viac ako 30 dní

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná väzba
    37,12 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Sme dokonca prvým druhom, ktorý vyletel zo Zeme a pristál nohami na Mesiaci. Ale prečo práve my? Prečo nebol banán prvým astronautom? Môže to znieť ako hlúpa otázka, geneticky sme však na 60 percent identickí s banánmi.“

Ľudskosť - Rutger Bregman, 2020
Ľudskosť
Rutger Bregman