Kuchárky podľa národnej kuchyne
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...
-
Knihapevná väzba37,12 €-5 %Viac ako 30 dní
What makes Korean food so tasty? The secret is in the "jangs," sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years...
-
Knihapevná väzba37,51 €-4 %Na sklade 2 ks
The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium ...
-
Knihapevná väzba30,19 €Viac ako 30 dní
The first comprehensive cookbook on paella – everyone’s favourite Spanish dish – by the ultimate paella master, Alberto Herráiz. Reveals the origins, traditions, versatility and mouth-watering variety of this incredibly popular dish...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Practice mindful eating with the Japanese art of Itadakimasu. Inspired by Japan's delicious and innovative cuisine, this cookbook introduces 70 simple yet sumptuous recipes to bring exquisite dishes to everyday life...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle