David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

S hnedou obálkou knihy o prírodných vedách a technike od vydavateľstva Epos

Použité filtre
Zrušiť filtre
Delostrelectvo čierneho strelného prachu - Ľudovít Letošťák, Epos, 2003
Delostrelectvo čierneho strelného prachu

Od konca 13. storočia, kedy vynašli čierny strelný prach, sa píšu dejiny delostrelectva. Kniha oboznamuje s historickým vývinom delostreleckých mechanických i palných zbraní, druhmi streliva a i. Publikácia obsahuje aj dobové fotografie a náčrty.

  • Knihapevná väzba
    14,96 €
    -5 %
    Do 4 – 6 dní

Odpady - Eva Chmielewská, Jozef Kuruc, Epos, 2008
Odpady

Odpady vznikajú prakticky pri každej ľudskej činnosti, vo výrobnej i v spotrebiteľskej sfére. Ich vznik a hromadenie predstavuje výrazný zásah do životného prostredia...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Novelizovaný Zákon o odpadoch, Epos, 2017
Novelizovaný Zákon o odpadoch

Zákon č. 79/2015 Z.z. zo 17. marca 2015 o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 91/2016 Z.z., zákona č. 313/2016 Z.z., zákona č. 90/2017 Z.z. a zákona č. 292/2017 Z.z.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Odpady 8/2016, Epos, 2016
Odpady 8/2016

Špecializovaný časopis na tému, ktorá sa po prijatí nového zákona o odpadoch a zákona o obaloch vo väzbe na ďalšie predpisy o ochrane vody, ovzdušia a životného prostredia priamo dotýka takmer každého podniku a organizácie...

  • Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Všetko reaguje so všetkým. Tak ako každý jeden hlt, ktorý zjeme, mení naše telo, tak aj každá informácia mení náš mozog.“