Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024

V kníhkupectve Levice (Martinus) na tému potraviny knihy

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Účel knihy
Pôvod
Ďalšie možnosti
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Použité filtre
Zrušiť filtre
Medicína výživy 2 - Boris Bajer, Centrum výživy, 2022
Medicína výživy 2

Po bestselleri Medicína výživy, prichádza Medicína výživy 2. Nenechajte sa však pomýliť “dvojkou” v názve!

  • Knihapevná väzba
    24,48 €
    -2 %
    Na sklade > 5 ks

Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2023
Československé masné výrobky 
CZ

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....

  • Knihapevná väzba
    132,56 €
    -4 %
    Na sklade 2 ks

Ako naozaj funguje svet - Václav Smil, Premedia, 2022
Ako naozaj funguje svet

Nikdy sme nemali na dosah ruky toľko informácií, a napriek tomu väčšina z nás nevie, ako svet skutočne funguje. Táto kniha vysvetľuje sedem najzákladnejších skutočností, ktorými sa riadi naše prežitie a prosperita. Kniha Ako naozaj funguje svet ponúka...

  • Knihapevná väzba
    16,99 €
    -5 %
    Na sklade > 5 ks

Ako nediétovať - Michael Greger, NOXI, 2022
Ako nediétovať

V súčasnosti sa každý mesiac objaví nová, zázrak sľubujúca diéta, no obezita je aj tak stále na vzostupe. Nepredstavuje len estetický, ale aj závažný zdravotný problém. Je najvyšší čas na zmenu s touto prevratnou metódou chudnutia...

  • Knihabrožovaná väzba
    27,90 €
    Na sklade 2 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Z farmy až na tanier - Boris Kováč, Katarína Furdíková, Nikola Aronová (ilustrátor), Media RTVS, 2023
Z farmy až na tanier

Prečo sa chlieb a koláče robia z obilia? Kto znáša vajcia a ako sa z vajíčka uvarí praženica? Prečo zemiaky treba okopávať? Ako vznikne z mlieka jogurt? Je mäso zdravé? Prečo nám z cibule tečú...

  • Knihapevná väzba
    18,50 €
    Na sklade > 5 ks

Superzvedavci XXL - Otázky a odpovede o svete - Kolektív autorov, Perfekt, 2022
Superzvedavci XXL - Otázky a odpovede o svete
  • Autorský kolektív

Nemali by sme ísť večer do postele bez toho, aby sme si počas dňa nepoložili aspoň jednu otázku. S knihou Superzvedavci XXL sa môžete každý deň naučiť niečo nové, sú v nej totiž otázky na všetky dni v roku..

  • Knihapevná väzba
    19,56 €
    -2 %
    Do 2 dní

Toto nie je kuchárska kniha - Jozef Koleják, Slovart, 2019
Toto nie je kuchárska kniha
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických...

  • Knihapevná väzba
    17,95 €
    Na sklade 3 ks

Veda a zdravie - Jedlo a telo - Alžbeta Pňačeková, Iveta Grznárová, MAFRA Slovakia, 2023
Veda a zdravie - Jedlo a telo

Máme plné obchody jedla od výmyslu sveta, sme zahltení informáciami o tom, čo je zdravé a čo nie, ale napriek tomu sme chorľavejší, obéznejší a trpíme mnohými chronickými chorobami ako nikdy predtým...

  • Knihabrožovaná väzba
    16,90 €
    Na sklade 1 ks

Geniálne potraviny - Paul Grewal, Max Lugavere, Jan Melvil publishing, 2023
Geniálne potraviny

Škvŕka vám v mozgu? Začnite ho poriadne kŕmiť! Olivový olej, avokádo, čučoriedky, horká čokoláda, vajcia, divý losos, hovädzie z pastvy, tmavá listová zelenina, brokolica, mandle. Zoznam desiatich geniálnych potravín nie je tajomstvom, tak prečo ho...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,95 €
    Na sklade > 5 ks

Dilema všežravca - Michael Pollan, N Press, 2023
Dilema všežravca

Čo si dáme na večeru? Táto otázka sa týka každého všežravca a vždy to tak bolo. Keď môžete skonzumovať prakticky hocičo, čo vám príroda ponúka, rozhodovanie o tom, čo by ste mali jesť, nutne vyvolá úzkosť...

  • Knihapevná väzba
    19,36 €
    -3 %
    Na sklade 1 ks
Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl - Andrea Mariani, Federico Minoglio, Lingea, 2022
Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a...

  • Knihapevná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks

Ultra-Processed People - Chris van Tulleken, Cornerstone, 2024
Ultra-Processed People 
EN

An eye-opening investigation into the science, economics, history and production of ultra-processed food...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,65 €
    -2 %
    Viac ako 30 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Úspech je nebezpečný. Človek začne kopírovať sám seba a to je riskantnejšie ako kopírovať iných... nevzíde z toho nič nové.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur