Úkryt času - Georgi Gospodinov, Odeon, 2024

V kníhkupectve Ilava (Knihy Kornélia) kuchárky podľa národnej kuchyne v slovenskom jazyku

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Dojčenské recepty - Kolektív autorov, ORBIS IN, 2021
Dojčenské recepty
  • Autorský kolektív

Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho...

  • Knihabrožovaná väzba
    17,70 €
    Na sklade > 5 ks

Hladná furt 2 - Martina Dorkinová, Kreatura, 2022
Hladná furt 2

Lebo čas je drahocenný, jedlo je láska a v jednoduchosti je krása. Hladná furt má svoje pokračovanie. Hladná furt 2. Alebo na druhú? :) Pri mne bude správna asi skôr tá druhá možnosť. Jednoducho, je tu opäť kniha pre všetkych poriadnych hladošov...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 3 ks

Moja chalupárska kuchyňa - Katarína Jesenská, MAFRA Slovakia, 2022
Moja chalupárska kuchyňa

Väčšina receptov pochádza z relácie Na chalupe, ktorú tvorí moderátorka Katka Jesenská už sedem rokov. Kniha je prehľadne rozdelená do štyroch ročných období a nájdete v nej nielen Katkine recepty, ...

  • Knihapevná väzba
    24,95 €
    Do 2 – 3 dní

Národné jedlá - Anya von Bremzen, Premedia, 2023
Národné jedlá

Nová kniha autorky úspešného Umenia sovietskej kuchyne je brilantným skúmaním jedla a národnej identity po celom svete. „S nástupom a dominanciou globalizácie,“ vysvetľuje Anya v úvode, „sa národy a nacionalizmus javia zastaralejšie a zároveň...

  • Knihapevná väzba
    16,95 €
    Na sklade 2 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

NevyhadzuJEM - Lucia Grigová, Lindeni, 2022
NevyhadzuJEM

Nikto nechce vyhadzovať jedlo. Tým som si stopercentne istá. Problém je skôr v tom, že nevieme v rýchlosti vymyslieť, čo uvariť z potravín, ktoré nám ostanú. Hoci všetci vieme, že treba variť tak, aby sme zjedli všetko, čo nakúpime a navaríme, občas sa...

  • Knihapevná väzba
    19,99 €
    Na sklade 1 ks

Takmer zabudnuté recepty 2 - Michaela Smolová, Ing. Michaela Smolová - Sisters, 2021
Takmer zabudnuté recepty 2

Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho „rozbalíme“ v našich nových rodinách a prenesieme na svojich ..

  • Knihapevná väzba
    19,77 €
    -10 %
    Na sklade > 5 ks

Tradície na Slovensku - Zora Mintalová Zubercová, Slovart, 2015
Tradície na Slovensku

Kniha Tradície na Slovensku je zaujímavým čítaním pre celú rodinu o pôvode, vývoji a význame našich bohatých tradícií. V prvej časti ponúka pútavé informácie o...

  • Knihapevná väzba s prebalom
    14,95 €
    Na sklade 4 ks

Stratený receptár a láska, ktorá neumrela - Jacky Durand, Lindeni, 2021
Stratený receptár a láska, ktorá neumrela

Henri, charizmatický majiteľ reštaurácie, bol odjakživa proti tomu, aby sa jeho syn Julien stal kuchárom. Keď upadne do kómy, Juliena posadne jediný cieľ: nájsť zápisník, kde boli zapísané otcove recepty...

  • Knihapevná väzba
    11,99 €
    Do 4 – 6 dní

Taliansko na tanieri - Francesca Spinelli, Mykola Nevrev, Fortuna Libri, 2019
Taliansko na tanieri

Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými bezmäsitými jedlami z rôznych regiónov Talianska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita...

  • Knihaflexi väzba
    Vypredané

Talianske rizoto - Alvarez Momi, Marenčin PT, 2011
Talianske rizoto

Vedeli ste, že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ je šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
To najlepšie z ruskej kuchyne, Perfekt, 2008
To najlepšie z ruskej kuchyne

Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Pirôžky - Petr Jachnin, Ikar, 2013
Pirôžky

Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Sme zrodení zo zeme, s láskou ju obrábame a ona nám na oplátku dáva všetko, čo potrebujeme. Keď zomrieme, vrátime sa do nej. Vlastne jej patríme.“

Brieždenie v Dženíne - Susan Abulhawová, 2013
Brieždenie v Dženíne
Susan Abulhawová