Rozhovory o vesmíre - Norbert Werner, Samuel Kováčik, N Press, 2024
Flavors from the French Mediterranean - Gérald Passedat, Flammarion, 2016
Flavors from the French Mediterranean 
EN

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“