Láske sa treba učiť (Pre deti od osem do jedenásť rokov) - Ezio Aceti, Nové mesto, 2020

12,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Láske sa treba učiť (Pre deti od osem do jedenásť rokov)

Cesta objavovania emócií, vzťahov a sexuality

Pripravili sme pokračovanie úspešnej knihy Láske sa treba učiť pre deti od 4 do 7 rokov. Tento diel sa venuje ich starším súrodencom a pomáha rodičom a vychovávateľom vstúpiť s... Čítať viac

2. diel série
Láske sa treba učiť
Vydavateľstvo
Nové mesto, 2020
Počet strán
96

Pripravili sme pokračovanie úspešnej knihy Láske sa treba učiť pre deti od 4 do 7 rokov. Tento diel sa venuje ich starším súrodencom a pomáha rodičom a vychovávateľom vstúpiť s nimi do rozhovoru a previesť deti témou objavovania ich... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

12,00 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 19 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

Viac o knihe

Pripravili sme pokračovanie úspešnej knihy Láske sa treba učiť pre deti od 4 do 7 rokov. Tento diel sa venuje ich starším súrodencom a pomáha rodičom a vychovávateľom vstúpiť s nimi do rozhovoru a previesť deti témou objavovania ich emócií, vzťahov a sexuality.

Aj táto kniha obsahuje príručku pre rodičov a vychovávateľov, ktorá pri témach afektívno-sexuálnej edukácie rešpektuje špecifické edukačné a kognitívne požiadavky detí.
Čítať viac
Počet strán
96
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
189 g
ISBN
9788089621521
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
773211
Jazyk
slovenčina
2. diel série
Láske sa treba učiť
Vydavateľstvo
Nové mesto
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie, kritiky

Jozef Hegglin
katolícky kňaz

Dôverný vzťah puberťáka k rodičom alebo k vychovávateľom je smerodajný pre vývoj osobnosti. Kniha Láske sa treba učiť pomáha budovať túto dôveru v predpubertálnom období, predtým ako dieťa dovŕši 11 rokov tým, že ponúka dospelým dôležitú pomôcku komunikovať v senzitívnej oblasti sexuality. Skúsenosť dieťaťa, že s mamou alebo s otcom sa môže rozprávať o všetkom, bude rozhodujúca v ďalších fázach jeho dospievania. Veľmi túto knihu odporúčam.



Tinka Karmažín
spisovateľka, foodblogerka a mama

Som veľmi nadšená z tejto publikácie, ktorá vnímavo, citlivo a s úctou ukazuje deťom a mládeži pravé hodnoty v ich zraniteľnom období dospievania. Je edukatívne nápomocná rodičom aj pedagógom, v neľahkej a veľmi dôležitej úlohe pochopiť emócie dospievajúcich detí. Nech ich správne nasmerujeme otvorenými spoločnými rozhovormi, porozumieť objavovaniu svojho tela a zároveň intímneho vzťahu medzi mužom a ženou. Aby boli raz pripravení k darovaniu sa v láske telom, citom i dušou. Aby pravé hodnoty, ktoré vložil Boh do každého človeka v oblasti sexuality a ľudskej lásky, neboli pošliapané. Túto knihu odporúčam do každej rodiny aj do školských zariadení.



Lukáš Latinák
herec a otec

Som skutočne zvedavý, koľko rodičov naberie odvahu, aby si touto knižkou našli cestu k svojim deťom, práve keď im začína krehké a citlivé obdobie sebapozorovania, sebaspoznávania, sebaurčenia, hľadania sebadôvery, nachádzania sebavedomia… a rodičom začína obdobie sebaovládania! Knihu vrelo odporúčam!

Reakcia na odporúčanie komisie pri KBS o sérii kníh Láske sa treba učiť Vydavateľstvo Nové mesto

Vydavateľstvo Nové mesto

Čítať viac

„Každá žena objasňuje muža, ktorý ju miluje, a naopak: on objasňuje jej charakter. “

Roviny života - Julian Barnes, 2014
Roviny života
Julian Barnes