The Hunger of the Gods - John Gwynne, Orbit, 2023

13,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
The Hunger of the Gods - John Gwynne, Orbit, 2023
Čítaná
The Hunger of the Gods - John Gwynne, Orbit, 2023

The Hunger of the Gods
Čítaná

Lik-Rifa, the dragon god of legend, has been freed from her eternal prison. Now she plots a new age of blood and conquest... Čítať viac

2. diel série
Bloodsworn Saga
Vydavateľstvo
Orbit, 2023
656 strán
9 hodín čítania

Lik-Rifa, the dragon god of legend, has been freed from her eternal prison. Now she plots a new age of blood and conquest... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Rebecca Yarros. Všetkými zmyslami. Lindeni, 2024

Viac o knihe

The Hunger of the Gods continues John Gwynne's acclaimed Norse-inspired epic fantasy series, packed with myth, magic and bloody vengeance

Lik-Rifa, the dragon god of legend, has been freed from her eternal prison. Now she plots a new age of blood and conquest.

As Orka continues the hunt for her missing son, the Bloodsworn sweep south in a desperate race to save one of their own - and Varg takes the first steps on the path of vengeance.
Elvar has sworn to fulfil her blood oath and rescue a prisoner from the clutches of Lik-Rifa and her dragonborn followers, but first she must persuade the Battle-Grim to follow her.
Yet even the might of the Bloodsworn and Battle-Grim cannot stand alone against a dragon god.

Their hope lies within the mad writings of a chained god. A book of forbidden magic with the power to raise the wolf god Ulfrir from the dead . . . and bring about a battle that will shake the foundations of the earth.
Čítať viac
Počet strán
656
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
126×198 mm
Hmotnosť
454 g
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1709101
Štýl
dobrodružný, napínavý
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené kráľovstvo
2. diel série
Bloodsworn Saga
Vydavateľstvo
Orbit
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,5 / 5

4 hodnotenia

1
0
3
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

12.5.2024
Druhé diely sérii sú pre nás často menším sklamaním. Rovnaký pocit som mala aj tu pri Hlade bohů. Áno, stále mal autor rovnaký štýl ako v prvej časti, avšak sa bojovalo oveľa menej, veľa sme cestovali, pridal ďalšie kvantum nových postáv (vďaka bohu za slovník na začiatku, inak by to bol jeden veľký chaos so zápisníkom v ruke), neustále sme niečo hľadali a všetko veľmi opisoval, často také veci, osoby a udalosti, ktoré mi nedali význam ani na konci knihy. Mne osobne chýbala ta akčnosť, to množstvo krvi a rezkejšie tempo z predošlej časti. Stále som mala pocit, že toto je len nejaký predskokan k tej blížiacej sa vojne medzi bohmi, “polobohmi” a ľudmi. Dokonca sa pridalo ešte aj viac pohľadov, a to bol asi posledný klinec do rakvy v tomto prípade.

No stále sa mi páči ten príbeh, aj tá tematika. Orka je stále mojou veľkou obľúbenkyňou, preto bol koniec v tejto časti pre mňa smutný a som zvedavá na ďalšiu časť. Rovnako sa mi ľúbil priebojný príbeh Elvy. Vargov príbeh tu opäť pokulhával ako v prvej časti, aj keď tu nedostal svoj veľkolepý koniec. Osobne si myslím, že keď ho toľko autor cvičí, pripravil si pre neho niečo grandiózne v poslednej časti. Pridal sa tam aj Gudvar a Biór, ktorí nám síce ukázali aj iné skupiny, čo je z jednej strany super, ale z druhej zase veľký zmätok. Autor ma veľký talent na rozvíjanie príbehu, vie mu dať veľkú podrobnosť a živo si viete všetko predstaviť. Ale miestami som sa tu fakt nudila a mala som pocit, že sa nútim do čítania. Koniec (cca posledných 100 strán) ma však zase veľmi chytil, rovnako ako prvých 100 strán. No tých zvyšných 450 som bojovala a aj preto čítala popritom inu knihu.

Plusom je, že nám autor na začiatku zhrnie celú prvú časť a tak si spomeniete na všetko. Páči sa mi aj ta severská mytologia a bohovia, nadchádzajúca vojna, aj Orka hľadajúca syna, autor tiež skvele spája jednotlivé linky a prepletá všetky postavy. Mágie máme tentoraz pomenej, ale keď už je, tak stojí zato. Bojov tu bolo fakt menej, ale myslím, že toho sa dočkáme v ďalšej časti, ktorá budeme minimálne tak krvavá ako 1. Ja tuto sériu odporúčam, ale treba počítať s tým, že dvojka je trochu čitateľský boj, ale chystá nás na záverečnú časť.
Čítať viac

„Upiecť jablkový koláč nie je ťažké, ak má človek jablká, napísala Nina v jednej zo svojich básní, no najťažšie je vymyslieť to jablko. “

Inventúra - Erlend Loe, 2013
Inventúra
Erlend Loe