Slovník stavebno-technický - Oto Makýš, Eurostav, 2017

39,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Slovník stavebno-technický - Oto Makýš, Eurostav, 2017
Slovník stavebno-technický - Oto Makýš, Eurostav, 2017

Slovník stavebno-technický

Slovensko-nemecko-anglicko-maďarský

Slovník je zostavený so zámerom pomôcť pri spracovaní dokumentácie prípravy realizácie stavieb – technických správ, postupov výstavby, technologických predpisov, zostavovaní... Čítať viac

Vydavateľstvo
Eurostav, 2017
Počet strán
148

Slovník je zostavený so zámerom pomôcť pri spracovaní dokumentácie prípravy realizácie stavieb – technických správ, postupov výstavby, technologických predpisov, zostavovaní časových plánov, ale aj pri vedení, riadení, komunikácii... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina, nemčina, angličtina, maďarčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 7 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Tomáš Forró: Spev sirén. Absynt, 2024

Viac o knihe

Slovník je zostavený so zámerom pomôcť pri spracovaní dokumentácie prípravy realizácie stavieb – technických správ, postupov výstavby, technologických predpisov, zostavovaní časových plánov, ale aj pri vedení, riadení, komunikácii a kontrole jednotlivých činností stavebnej praxe.

Slovník vo svojom zameraní zohľadňuje aj pripravovaný nový stavebný zákon a akceptuje požiadavky skúšok na získanie odbornej spôsobilosti pre požadované činnosti. Obsahuje takmer 5 000 hesiel, ktoré sú najfrekventovanejšie a sú preložené do štyroch jazykov, čo predstavuje základnú slovnú zásobu nevyhnutnú pre komunikáciu na stavenisku medzi účastníkmi výstavby, ale aj na konferenciách, seminároch, rokovaniach a pod.

Jednotlivé výrazy sú zostavené v abecednom poradí, ale zároveň aj podľa súvisiacich pojmov objasňujúcich technologické nadväznosti, členenie a obsah. Sú tu výrazy, ktoré sa používajú na stavbách, pri riadení stavieb, výrazy týkajúce sa stavebnej techniky, energií, podnikania v stavebníctve, cenových ponúk, rozpočtov atď.

Súčasťou slovníka bude aj CD, na ktorom budú zoradené heslá podľa abecedy a ktoré umožní rýchle vyhľadávanie výrazov v každom z jazykov v elektronickej podobe.

Štvorjazyčný stavebno-technický slovník pre oblasť prípravy a realizácie stavieb je určený pre všetkých, ktorí sa profesionálne zaoberajú stavebníctvom: pre projektantov, stavbyvedúcich, stavebný dozor, stavebníkov, ale aj pre študentov škôl stavebného zamerania i širokú odbornú verejnosť.
Čítať viac
Počet strán
148
Väzba
pevná väzba
Rozmer
210×260 mm
Hmotnosť
776 g
ISBN
9788089228492
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
273639
Jazyk
slovenčina, nemčina, angličtina, maďarčina
Vydavateľstvo
Eurostav
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Eurostav

Čítať viac

„Dáme si poriadne raňajky. To je lepšie ako všetky reči dokopy.“