Love - Style - Life - Garance Doré, Esence, 2017

21,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Love - Style - Life - Garance Doré, Esence, 2017
Love - Style - Life - Garance Doré, Esence, 2017

Love - Style - Life

Garance Doré – slavná fotografka, ilustrátorka, autorka a zakladatelka stejnojmenného vlivného módního blogu, který uchvátil miliony čtenářů na celém světě – napsala knihu,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Esence, 2017
Počet strán
272

Garance Doré – slavná fotografka, ilustrátorka, autorka a zakladatelka stejnojmenného vlivného módního blogu, který uchvátil miliony čtenářů na celém světě – napsala knihu, která vám o stylu řekne všechno, počínaje vnějškem... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Oceňme spoločne krivky našej planéty - Martinus, 2024

Viac o knihe

Garance Doré – slavná fotografka, ilustrátorka, autorka a zakladatelka stejnojmenného vlivného módního blogu, který uchvátil miliony čtenářů na celém světě – napsala knihu, která vám o stylu řekne všechno, počínaje vnějškem (jak nosit džínovou bundu) až po nejniternější části (jak někoho milovat). Pařížské kavárny, ulice New Yorku a cestování po celém světě autorku naučily, že opravdový styl se omezuje na jedinou otázku: Díky čemu se cítí člověk krásný? Kniha vám poradí ve všem od kombinování různých stylů oblečení přes milostné vztahy po úspěšný život a kariéru.
Čítať viac
Počet strán
272
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
172×220 mm
Hmotnosť
704 g
ISBN
9788075491077
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
267477
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Esence
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

2.10.2022
J'adore
Love Style Life
Garance Doré
Jediná kniha o stylu, kterou potřebujete
Potvrdené spečatené: Je to jediná kniha o štýle, ktorú potrebujete
Prečítané niekoľkokrát v priebehu niekoľkých rokoch, a napriek tomu tam nájdem stále niečo nové, niečo čo ma inšpiruje, niečo čo ma posúva/posunie vpred.
Nadčasová.
Klasická.
Nepodliehajúca trendom sezóny.
Nepodriaďujúca neustále sa meniacim náladam v spoločnosti.

Hovorí o štýle, ktorý nevyjde len tak ľahko z módy, pretože ...veď kto by už nechcel sedieť na módnej prehliadke Chanel v prvej rade???!!!
To je rečnícka otázka.

S láskou Lora.
Čítať viac
Lilly
Neoverený nákup
17.7.2020
Zaujimava kniha, ktora mi dala iny pohlad do sveta mody. Je lahko a zrozumitelne pisana, rozprava autorkyn zivot ako sa v priebehu vyvijal. Kniha je nadherne ilustrovana a posobi luxusnym dojom. Jedine co je na nej neprakticke je vaha, je dost tazka takze nie je moc ma cistanie pocas dlhodobeho cestovania. Skor na oddych doma. Autorka chysta aj dalsiu knihu tak sa tesim ako pokroci. Čítať viac
Veronika
Neoverený nákup
2.3.2019
Oddychové čítanie
Veľa štýlových fotiek a k tomu autentický a vtipný text. To je to pravé oddychové čítanie!
Autorka s ľahkosťou opisuje svoje dospievanie, píše o tom ako si splnila sen, stala sa ilustrátorkou a tak prenikla do sveta módy. Nechýba ani pasáž o jej ľúbostnom živote.
Najviac sa mi páči, že kniha nediktuje aké mame byť, aby sme boli štýlové, ale len nasmeruje k základným kúskom, vďaka ktorým nemusíme každý rok meniť šatník.
Za povšimnutie taktiež stojí porovnanie života v New Yorku a v Paríži.

Prosto jediná kniha o štýle, ktorú potrebujete:-)
Čítať viac

Vydavateľstvo Esence

Čítať viac

„Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“