Lesné zvieratá - Holger Haag, Manfred Rohrbeck (ilustrátor), Stonožka, 2022

15,63 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Lesné zvieratá

Prostredníctvom nádherných ilustrácií objavte skutočnú krásu 15 divožijúcich zvierat. Chceli by ste stretnúť ozajstného vlka? Radi by ste si obzreli medveďa zblízka alebo by ste... Čítať viac

Vek
6+
Vydavateľstvo
Stonožka, 2022
Počet strán
56

Prostredníctvom nádherných ilustrácií objavte skutočnú krásu 15 divožijúcich zvierat. Chceli by ste stretnúť ozajstného vlka? Radi by ste si obzreli medveďa zblízka alebo by ste sa chceli zadívať srncovi hlboko do očí? Vo voľnej... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
15,90 €

15,63 €

-2 %
Na sklade 1 ks
  • Osobný odber 13. 6.
  • Na vašej adrese 13. 6.

Osobný odber

Kníhkupectvá
13. 6.
balíkovo
13. 6.
AlzaBox
13. 6.
Packeta
13. 6.
Slovenská pošta
(na poštu)
13. 6.
BalíkoBOX
13. 6.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
13. 6.
Kuriér GLS
13. 6.
Slovenská pošta
(na adresu)
13. 6.

Dostupné v 14 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Legendy & Latte - Travis Baldree, Zelený kocúr, 2024
Lesné zvieratá - Holger Haag, Manfred Rohrbeck (ilustrátor), Stonožka, 2022
15,63 €

Viac o knihe

Prostredníctvom nádherných ilustrácií objavte skutočnú krásu 15 divožijúcich zvierat

Chceli by ste stretnúť ozajstného vlka? Radi by ste si obzreli medveďa zblízka alebo by ste sa chceli zadívať srncovi hlboko do očí? Vo voľnej prírode je to priam nemožné, lebo zvieratá sú plaché a pred ľuďmi sa schovávajú. V tejto knižke sa vám však ukážu v celej svojej kráse.

Samozrejme, nie všetky zvieratá sa zmestia na stránku knihy, preto je v niektorých prípadoch v životnej veľkosti zobrazená iba hlava. Celé zviera si môžete pozrieť zmenšené hneď na nasledujúcej strane, kde nájdete aj nejakú časť jeho tela v skutočnej veľkosti: mohutnú medvediu labu, veľké jelenie parohy či špicaté rysie zuby.

Tak ako sa vy líšite zovňajškom od svojich príbuzných, ani zvieratá toho istého druhu nevyzerajú navlas rovnako. Niektoré sú menšie, iné väčšie, jedny sú štíhlejšie a druhé zavalitejšie. Odlišujú sa aj sfarbením srsti či peria. V tejto knižke sú zvieratá ilustrované tak, aby zodpovedali väčšine zástupcov svojho druhu.

Okrem ilustrácií v knižke nájdete o každom zvierati aj základné informácie, ako je napríklad veľkosť tela, hmotnosť, dĺžka života, typické správanie, potrava a nechýbajú ani zaujímavosti.

Čítať viac
Originálny názov
Lebensgroß
Počet strán
56
Väzba
pevná väzba
Rozmer
248×347 mm
Hmotnosť
697 g
ISBN
9788055184234
Rok vydania
2022
Edícia
V životnej veľkosti
Vekové odporúčanie
6+
Naše katalógové číslo
1588451
Ilustrácie
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Stonožka
Pre koho
pre deti
Ostatné
Krajina čitateľov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

5

Rada čítam, snívam a popíjam kávu pri rozhovoroch odhaľujúcich duše. Recenzie píšem aj na instagram pod menom Knihomoľka z lesa

Patrícia R.
Overený zákazník
11.1.2023
Nazvala by som ju takou prvou detskou encyklopédiou lesných zvierat. Mnohému naučí a poteší aj esteticky. Knižka je špeciálna tým, že zvieratá, alebo skôr ich časti, sú zobrazené v reálnej veľkosti. Tak môžeme hľadieť do obrovských medvedích očí, či dotknúť sa jeleních paroží. Ilustrácie sú opäť veľmi realistické a radosť v detských očiach, hľadiac na zvieratá v reálnych rozmeroch, je nenahraditeľná.

Okrem hlavných informácií o zvieratách sa dozvieme tiež v akom prostredí tieto lesné zvery žijú, o ich správaní, potomstve či o rôznych iných zaujímavostiach. Na stránkach tejto knihy nájdeme aj stopy zvierat, a v závere si deti môžu porovnať veľkosť človeka a zvieraťa.

Kniha je plná prekrásnych ilustrácií a tiež vedomostí, ktoré by mal každý milovník lesa poznať. Poteší najmä deti od 5+.
Čítať viac
30.12.2022
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Fascinujú Vás oči vlka? Chceli by ste pohladkať medvedí kožúšok, aby ste cítili, či je jemný? Dať si s veveričkou preteky v korunách stromov? Alebo na krídlach ďatľa, sa len tak, vzniesť do výšin a cítiť slobodu? Čo by ste chceli v tejto chvíli najviac?

Knižný titul Vás prekvapí hneď viackrát, teda ak milujete prekvapenia.

Lesné zvieratá v životnej veľkosti, v realistických ilustráciách, dych vyrážajúce kresby spolu s podrobným popisom a špecifikami vybraných živočíchov - si k Vám nájdu cestu.

Kto by sa rád nedozvedel napríklad, že malý ježko prejde každú noc 2 až 3 kilometre, aby získal dostatok potravy. Vedeli ste aj o tom, že medvedia noha má skoro rovnakú veľkosť ako tá Vaša, lebo si ju môžete primerať, nakoľko je v knihe zachytená v životnej veľkosti. A čo tak poštekliť jazveca na nose? V tejto knihe sa dejú zázraky, teda ak im to dovolíte, a poviem Vám, mali by ste!

Sú knihy, ktoré sa nám vryjú do pamäti, a v dospelosti na nich s láskou spomínate, lebo vo svojej dobe boli výnimočné. Jednou z nich je pre mňa aj toto dielko. To, ktoré nesie v sebe posolstvo o kráse živočíchov, o jedinečnosti, o ich výnimočnosti, o ich nutnosti pre ekosystém a pre človeka. Nádhera!
Čítať viac

„Never hviezdam, že nám svietia, never slnku jeho smer, never pravde, čo lož splieta, iba mojej láske ver!“

Hamlet - William Shakespeare, 2006
Hamlet
William Shakespeare