The Secret - Kathryn Hughes, Headline Book, 2016

10,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
The Secret - Kathryn Hughes, Headline Book, 2016
The Secret - Kathryn Hughes, Headline Book, 2016

The Secret

'Riveting' Lesley Pearse on The Letter. 'Gripping' Good Housekeeping on The Secret. From the #1 bestselling author of The Letter comes The Secret - a powerful, twisting novel... Čítať viac

4,7 25 hodnotení
Vydavateľstvo
Headline Book, 2016
416 strán
6-7 hodín čítania

'Riveting' Lesley Pearse on The Letter. 'Gripping' Good Housekeeping on The Secret. From the #1 bestselling author of The Letter comes The Secret - a powerful, twisting novel that you won't be able to put down. Mary has been nursing a secret... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

10,95 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Tajomstvo - Kathryn Hughes, Fortuna Libri, 2016
Pevná väzba
Slovenčina, 2016
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
The Secret - Kathryn Hughes, Headline Book, 2016
10,95 €

Viac o knihe

'Riveting' Lesley Pearse on The Letter. 'Gripping' Good Housekeeping on The Secret. From the #1 bestselling author of The Letter comes The Secret - a powerful, twisting novel that you won't be able to put down. Mary has been nursing a secret. Forty years ago, she made a choice that would change her world for ever, and alter the path of someone she holds dear. Beth is searching for answers. She has never known the truth about her parentage, but finding out could be the lifeline her sick child so desperately needs. When Beth finds a faded newspaper cutting amongst her mother's things, she realises the key to her son's future lies in her own past. She must go back to where it all began to unlock... The Secret.
Čítať viac
Počet strán
416
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×199 mm
Hmotnosť
300 g
ISBN
9781472229991
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
265116
Štýl
romantický
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Headline Book
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
The Secret - Kathryn Hughes, Headline Book, 2016
Koruna - Kiera Cass, CooBoo SK, 2017
21,94 €

Hodnotenia

4,7 / 5

25 hodnotení

18
3
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

27.1.2024
Tajomstvo 5/5 ??

Tajomstvá má každá rodina. Nikto nemá dokonalé historické pozadie, hoci sa tak mnohí tvária. No keď ide o život a Vy potrebujete nájsť pokrvné putá, ktoré môžu ten život zachrániť, nič nie je dôležitejšie. A vám neostáva nič iné, ako prekusnúť všetky tie roky zamlčané klamstvá.

Tento príbeh bol na mojej poličke veľmi dlho, kým si našiel moju pozornosť, a za to sa na seba veľmi hnevám. Bol úžasný a keby to viem skôr, už dávno je prečítaná. Knihy od Kathryn majú v sebe vždy niečo, čo Vás chytí za srdce. Píše o láske, zrade, ťažkých osudoch, no i o radosti zo života a šťastných osudoch. Je to naozaj výborný román, ktorý odporúčam ????.
Čítať viac
21.1.2022
Odporúčam
Zo všetkých kníh, ktoré som od Kathryn čítala sa mi táto zdala najviac emotívna. Dôvodom je, že v nich rozoberala kruté osudy ľudí, ktoré sa dotkli hlavne detí. Tie sú pre mňa osobne stále emotívna téma.
Kniha bola vynikajúco spracovaná a napísaná. Autorka mala všetko premyslené, až do posledného detailu. Išlo o veľmi príjemné čítanie so šťastným koncom.
Príbeh sa skladá z dvoch dejových línií, ktoré sa na konci spoja a vytvoria úžasný záver.
Autorka dostala ocenenie za knihu "List", no táto kniha splnila moje očakávania oveľa viac.
Čítať viac
Michaela Lukács
Neoverený nákup
7.4.2020
Dokonalá kniha!
Tajomstvo je už druhá kniha, ktorú som od tejto autorky čítala a musím povedať, že bola omnoho lepšia ako tá prvá. I keď som List hodnotila nadpriemerne :)
Knihu Tajomstvo som nemohla odložiť, kým som ju nedočítala. A tak som stále obracala stránku za stránkou, až kým som nedošla do konca. A teraz sa cítim tak prázdno. Chýba mi ten príbeh, chýbajú mi postavy... Počas čítania som mala asi desať krát na krajíčku slzy. Je to dokonalý príbeh, ktorý si zaslúži byť čítaný! Vtiahol ma hneď od prvej strany a bavil až do poslednej.
Čítať viac
6.1.2020
Krásna kniha, ktorá po prečítaní zanechá silný dojem. Čítala sa mi o niečo ťažšie, pretože bolo v nej spomínaných mnoho postáv, predstavený ich život. Občas som sa trošku strácala. Ale po predstavení všetkých osôb ,ich životov a postupnom rozuzľovaní deja začalo dávať všetko zmysel. Pekná kniha Čítať viac

Kúpte spolu
The Secret - Kathryn Hughes, Headline Book, 2016
Koruna - Kiera Cass, CooBoo SK, 2017
21,94 €

„Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“