Into the Heartless Wood - Joanna Ruth Meyer, Page Street, 2022

12,11 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Into the Heartless Wood

The forest is a dangerous place, where siren song lures men and women to their deaths. For centuries, a witch has harvested souls to feed the heartless tree, using its power to... Čítať viac

Vek
12+
Vydavateľstvo
Page Street, 2022
400 strán
6-7 hodín čítania

The forest is a dangerous place, where siren song lures men and women to their deaths. For centuries, a witch has harvested souls to feed the heartless tree, using its power to grow her domain. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
12,50 €

12,11 €

-3 %
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Ďalšie knižné vydania
Les bez srdce - Joanna Ruth Meyer, CooBoo CZ, 2021
Pevná väzba s prebalom
Čeština, 2021
Do 2 – 5 dní

16,49 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024
Into the Heartless Wood - Joanna Ruth Meyer, Page Street, 2022
12,11 €

Viac o knihe

The forest is a dangerous place, where siren song lures men and women to their deaths. For centuries, a witch has harvested souls to feed the heartless tree, using its power to grow her domain.

When Owen Merrick is lured into the witch's wood, one of her tree-siren daughters, Seren, saves his life instead of ending it. Every night, he climbs over the garden wall to see her, and every night her longing to become human deepens. But a shift in the stars foretells a dangerous curse, and Seren's quest to become human will lead them into an ancient war raging between the witch and the king who is trying to stop her.
Čítať viac
Počet strán
400
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
135×208 mm
Hmotnosť
300 g
ISBN
9781645676386
Rok vydania
2022
Vekové odporúčanie
12+
Naše katalógové číslo
1782375
Štýl
dobrodružný
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Page Street
Pre koho
pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

9 hodnotení

6
3
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

7.6.2023
Je to prekrásny príbeh, ide skôr o dlhú poviedku, no stojí za to. Autorka veľmi pekne pracuje s dejom, nie je to žiadna dlhá výprava za dobrodružstvom, na akú som zvyknutá. Je to prostý príbeh mladej brezy ktorá nechcela byť monštrom a príbeh chlapca ktorý tomuto monštru podľahol. Dej sa odohráva presne tak ako bol od začiatku daný, no aj tak sú tam prvky ktoré vedia prekvapiť. Ťažko sa to popisuje, táto knižka je proste iná ako väčšina moderných fantasy, iná a jedinečná. Teším sa na ďalšie publikácie od tejto autorky :) Čítať viac
2.3.2023
Trošku som si pomýlila autorku :)
Po knihe som siahla omylom. Priezvisko autorky je rovnaké ako tej, ktorá napísala Mesačné kroniky. Chcela som si proste prečítať niečo ďalšie.
O to viac som bola prekvapená tým, ako sa dej uberal. Trochu horor, trochu romantika, kvapka napätia a trošku zúfania. Nie je to top, ale zaujímavá zmena medzi YA knihami.
Čítať viac

„Šľachetným skutkom by nemal stáť v ceste chladný rozum.“