Juniper & Thorn - Ava Reid, Cornerstone, 2023

12,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Juniper & Thorn - Ava Reid, Cornerstone, 2023
Juniper & Thorn - Ava Reid, Cornerstone, 2023

Juniper & Thorn

A gruesome curse. A city in upheaval. A monster with unquenchable appetites. Marlinchen and her sisters are the last true witches in a city shifting from magic to industry... Čítať viac

Vydavateľstvo
Cornerstone, 2023
336 strán
5-6 hodín čítania

A gruesome curse. A city in upheaval. A monster with unquenchable appetites. Marlinchen and her sisters are the last true witches in a city shifting from magic to industry... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

12,95 €

U dodávateľa 1 ks
Posielame do 3 – 7 dní
Ďalšie knižné vydania
Juniper & Thorn - Ava Reid, Cornerstone, 2022
Brožovaná väzba
Angličtina, 2022
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024
Juniper & Thorn - Ava Reid, Cornerstone, 2023
12,95 €

Viac o knihe

A gruesome curse. A city in upheaval. A monster with unquenchable appetites.

Marlinchen and her sisters are the last true witches in a city shifting from magic to industry. Viewed as little more than tourist traps, they spend their days treating clients with archaic remedies and nostalgic charm, while attempting to placate their tyrannical, xenophobic wizard father, who keeps his daughters locked away in their crumbling home.

But at night, they sneak out to revel in the city's thrills, particularly the recently established ballet theatre, where Marlinchen meets a dancer who quickly captures her heart. But as their late-night trysts grow more fervent and frequent, so does the threat of her father's rage. And while their city flourishes, a monster lurks in its midst, borne of intolerance and resentment and suffused with old-world power.
Čítať viac
Počet strán
336
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
128×197 mm
Hmotnosť
240 g
ISBN
9781529100785
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1807965
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Cornerstone
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Katarína Žideková
Overený zákazník
30.3.2024
Na začiatok by som len chcela upozorniť, že táto knižka nie je pre slabé žalúdky.
Osobne túto pôvodnú rozprávku nepoznám, takže budem hodnotiť len to, ako sa mi tento retelling páčil sám o sebe...
Príbeh sa začína tromi sestrami: Marlichen, Rosenrot a Undine, ktoré si ich otec, posledný čarodejník, stráži ako oko v hlave. Dievčatá ale chcú aj svoju voľnosť, a tak rebelujú tým, že idú spoločne do divadla, kde sa stretávame s naším mužským hrdinom, Sevastyanom. Samozrejme ale tieto nočné eskapády nedopadnú dobre a ak chcete vedieť viac, prečítajte si, lebo práve v tom momente sa začína skutočný dej.
Veľmi sa mi páčil štýl prózy a taktiež metafory, ktorými autorka človeka úplne pohltí. Napriek tomu, že nezvyknem čítať príbehy písané z pohľadu prvej osoby, tak prežívať tento príbeh cez oči Marlichen bol podľa mňa dokonalý ťah. Bola utiahnutá a veľmi zakríknutá a veľmi ma bavilo dozvedať sa viac zatiaľ čo si ona uvedomovala nové a nové informácie.
Celkovo je tu cítiť veľa rozprávkových prvkov, ktoré nám dáva do popredia aj samotná Marlichen, keďže vyrastala na drsných rozprávkach jej matky a otcovho kódexu.
Miestami sa mne samej chvel žalúdok a musela som knižku zatvoriť a predýchať, čo som práve prečítala.
Vrelo odporúčam komukoľvek, kto sa neštíti ťažkých tém, občas dlhých statických kapitol a podrobných opisov narábania so surovým mäsom.
Čítať viac

„Policajné štatistiky sú ako bikiny. Odhalia pre niekoho málo, pre niekoho veľa, ale vždy iba toľko, ako chcel sám autor.“

Mafiánska poprava? - Peter Šloser, 2019
Mafiánska poprava?
Peter Šloser