Tajuplné tvory - Millie Marotta, Tatran, 2016

3,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Tajuplné tvory

Dobrodružná kniha maľovaniek

Millie Marotta je autorka bestselleru Kráľovstvo zvierat. Vo svojej najnovšej knihe vám Millie prináša na vymaľovávanie svoj výber nezvyčajných a fascinujúcich zvierat. Od... Čítať viac

Séria
Omaľovánka pre dospelých
Vydavateľstvo
Tatran, 2016
Počet strán
96

Millie Marotta je autorka bestselleru Kráľovstvo zvierat. Vo svojej najnovšej knihe vám Millie prináša na vymaľovávanie svoj výber nezvyčajných a fascinujúcich zvierat. Od rozkošného tučniaka žltohlavého po kúzelnú lietajúcu rybu, ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Objednajte si ku Vašim obľúbeným omaľovánkam kvalitné fixky v žiarivých farbách, ktoré odporúča a sama používa aj Johanna Basford :)

Millie Marotta je autorka bestselleru Kráľovstvo zvierat. Vo svojej najnovšej knihe vám Millie prináša na vymaľovávanie svoj výber nezvyčajných a fascinujúcich zvierat. Od rozkošného tučniaka žltohlavého po kúzelnú lietajúcu rybu, od riasovníka roztiahnutého po ospalého leňochoda.
Čítať viac
Počet strán
96
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
250×250 mm
Hmotnosť
479 g
ISBN
9788022208239
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
251707
Jazyk
slovenčina
Preklad
Séria
Omaľovánka pre dospelých
Vydavateľstvo
Tatran
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

3 hodnotenia

2
0
0
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Jana
Neoverený nákup
26.7.2020
Nadhera
Tato omalovanka je naozaj nadherna! Kupovana ako darcek, velmi potesila
Odporucam pre kazdeho, kto hlada mily darcek pre kamosku :)
Čítať viac
Terézia Širilová
Neoverený nákup
8.7.2020
Dobrodružstvo na papieri...
Knihy od Millie Marotta sú naozaj jedinečné. Dá sa povedať, že každá si žije svojím vlastným životom. Sú plné krásnych a obdivuhodných tvorov, tradičných a známych, ale aj podivuhodných zvierat, ktoré stojí za to spoznať.
Najlepšie na Milliných knihách je, že umožňujú človeku rozvíjať svoju tvorivosť, predstavivosť a popustiť uzdu vlastnej fantázii zakaždým, keď sa rozhodnete vziať do rúk farbičky.
Dokonca svoje výtvory môžete zdieľať na socialnych sieťach spolu s mnohými obdivovateľmi tejto talentovanej ilustrátorky. Alebo sa len jednoducho inšpirovať.
Čas strávený pri Milliných knižkách je jedinečný a výnimočný.
Takže ak máte radi detaily, tvorivosť alebo len tak hľadáte niečo nové, čo by ste radi vyskúšali, tieto knihy stoja určite za to.
Za mňa veľká spokojnosť.
Čítať viac
Júlia
Neoverený nákup
10.6.2020
Vymaľovávanka
Naozaj nádherné mandaly, kúpila som ich dcére (8 rokov) a bola nadšená, chce to však veľkú dávku trpezlivosti od dieťaťa, vyfarbiť jeden obrázok trvá dosť dlho, ale však o tom tieto kresby sú... Čítať viac

Vydavateľstvo Tatran

Čítať viac

„Keď som nemal čo stratiť, dostalo sa mi všetkého. Keď som prestal byť tým, kým som bol, našiel som sám seba. Keď som spoznal poníženie, a napriek tomu som kráčal ďalej, pochopil som, že si môžem slobodne vybrať osud.“

Záhir - Paulo Coelho, 2008
Záhir
Paulo Coelho