Find Her - Lisa Gardner, Bohemian Ventures, 2016

29,41 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Find Her - Lisa Gardner, Bohemian Ventures, 2016
Find Her - Lisa Gardner, Bohemian Ventures, 2016

Find Her

AN ESCAPED KIDNAPPING VICTIM BECOMES AN AVENGER OF INNOCENTS. CAN SHE ESCAPE WHEN SHE'S TARGETED AGAIN? The eighth novel in Sunday Times bestseller Lisa Gardner's Detective D.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Bohemian Ventures, 2016
377 strán
5-6 hodín čítania

AN ESCAPED KIDNAPPING VICTIM BECOMES AN AVENGER OF INNOCENTS. CAN SHE ESCAPE WHEN SHE'S TARGETED AGAIN? The eighth novel in Sunday Times bestseller Lisa Gardner's Detective D. D. Warren series. Harlan Coben says FIND HER is 'taut psychological suspense' w Čítať viac

  • Kniha
  • Angličtina

29,41 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Ďalšie knižné vydania (2)
Find Her - Lisa Gardner, Headline Book, 2016
Brožovaná väzba
Angličtina, 2016
Do 20 – 25 dní

9,05 €


Nájdi ju - Lisa Gardner, Ikar, 2018
Pevná väzba
Slovenčina, 2018
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Dragonwatch 4: Šampión Titanských hier - Brandon Mull, Fortuna Libri, 2024
Find Her - Lisa Gardner, Bohemian Ventures, 2016
29,41 €

Viac o knihe

AN ESCAPED KIDNAPPING VICTIM BECOMES AN AVENGER OF INNOCENTS. CAN SHE ESCAPE WHEN SHE'S TARGETED AGAIN? The eighth novel in Sunday Times bestseller Lisa Gardner's Detective D. D. Warren series. Harlan Coben says FIND HER is 'taut psychological suspense' which 'should not be missed'. I ESCAPED My name is Flora Dane and I was kidnapped from a beach on spring break. I spent 472 days with my captor before I was found. I SURVIVED I spent the last five years trying to reacquaint myself with the rhythms of my life. But everything is different. I've had to learn how to protect myself in this dangerous new world. I'M RECKLESS There are other predators out there and I'll do anything to stop them. Am I a victim or a vigilante? Detective D. D. Warren doesn't know. Sometimes neither do I. When another girl disappears, I know I have to FIND HER, whatever it takes, even if it means putting myself in danger...Escaped kidnap victim Flora Dane has once again disappeared. Has the self-proclaimed vigilante become a victim? Or is something far more sinister at play? D.D. will have to race against the clock if she is going to Find Her.
Čítať viac
Počet strán
377
Rozmer
161×241 mm
Hmotnosť
640 g
ISBN
9781472220271
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
820967
Štýl
psychologický, napínavý
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Bohemian Ventures
Pre koho
pre mužov, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

7 hodnotení

5
0
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

11
Hodiny chémie - Bonnie Garmus, 2023
Práve čítam
Hodiny chémie

Téma "obľúbení autori alebo knihy" ma, úprimne povedané, naozaj stresuje. :) Ja milujem knihy a čítanie, a asi len 3x sa mi stalo, že má kniha nebavila, respektíve ja som mala od nej iné očakávania. Ja mám asi šťastie na výber, lebo zbožňujem všetky, čo som prečítala. Takže tento výber nižšie je naozaj veľmi, veľmi orientačný :)

Monika Jamborová
Overený zákazník
24.10.2020
Lisa opäť nesklamala
Zbožňujem knihy tejto autorky, hoci detektívky, thrillery a podobný žáner nečítam, na tieto sa vždy veľmi teším. Ako všetky predchádzajúce aj túto som prečítala za jeden deň. Strhujúci dominantný príbeh prípadu detektívky D. D. Warren je popretkavaný aj drobnými vsuvkami z jej osobného života. Dáva to čitateľovi možnosť si "trošku oddýchnuť" od kriminality prípadu. Kniha je písaná pohľadom obete, takže ste veľmi rýchlo pohltený príbehom a nedočkavo pretáčate stránky... Napriek tomu, že obeť sa často ocitá v príšerných a šialených situáciách, autorka sa nevyžíva v opise všelijakých nechutných praktík násilníkov.
Veľmi dobré oddychové čítanie.
Čítať viac
Ivana
Neoverený nákup
10.1.2019
...čakala som viac.
Je to moja štvrtá kniha o detektívke D.D., popravde som mala veľké očakávania a veľmi som sa na túto knihu tešila. Hneď po prečítaní mám neutrálne pocity, nie som z nej vôbec nadšená a unesená, ako som zvyknutá od výborných kriminálok od top autorov typu Nesbo, M.J. Arlidge, Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt a pod.
Rušivé boli mnohé preklepy, ktoré sa vyskytli myslím, že v každej kapitol a bolo ich naozaj veľa. Pre mňa klamanie.
Čítať viac

„Ak sa sústredíte na pozitívne veci, začnete v sebe rozvíjať pozitívne emócie.“