Mesto psov - Nikola Kucharská, Stonožka, 2023

13,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Mesto psov

Vitajte v Meste Psov! Navštívite miestne múzeum, Akadémiu psích vied, Školu Ťapy Zurvalcovej aj hrad Kosť. Poprechádzate sa po promenáde, pozriete si predstavenie v Psom divadle... Čítať viac

Vek
3+
Vydavateľstvo
Stonožka, 2023
28 strán
24 minút čítania

Vitajte v Meste Psov! Navštívite miestne múzeum, Akadémiu psích vied, Školu Ťapy Zurvalcovej aj hrad Kosť. Poprechádzate sa po promenáde, pozriete si predstavenie v Psom divadle a odpočiniete si v parku... Čítať viac

  • Leporelo
  • Slovenčina

13,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 8 knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania
Město psů - Nikola Kucharská, Slovart CZ, 2024
Pevná väzba
Čeština, 2024
Do 5 – 8 dní
-18 %

15,80 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Slzotvorca - Čierna ruža - Erin Doom, Cosmopolis, 2024
Mesto psov - Nikola Kucharská, Stonožka, 2023
13,90 €

Viac o knihe

Vtipný sprievodca plný fantastických príbehov a originálnych nápadov

Vitajte v Meste Psov! Navštívite miestne múzeum, Akadémiu psích vied, Školu Ťapy Zurvalcovej aj hrad Kosť. Poprechádzate sa po promenáde, pozriete si predstavenie v Psom divadle a odpočiniete si v parku. Spoznáte slávnych obyvateľov či dejiny mesta, ale aj neobyčajné vynálezy ako čuchračku alebo pachomat. Nudiť sa určite nebudete, v Meste Psov je totiž veľmi rušno: polícia naháňa lupičov, po oblohe lietajú mimozemšťania, manželia Besní si pripomínajú vzácne jubileum, dalmatínec Max oslavuje narodeniny, a to nie je všetko! Roztržití turisti stále niečo strácajú, takže s nimi budete hľadať zapatrošené predmety.

Táto vtipná kniha malých čitateľov nielen zabaví, ale aj podnecuje ich fantáziu. Hľadanie stratených predmetov na jednotlivých dvojstranách rozvíja detskú všímavosť a schopnosť hľadať súvislosti. Detailné kresby zobrazujúce bežný život v Meste Psov deti nenásilne vzdelávajú, ale predovšetkým zaručujú zábavu na dlhé hodiny.
Čítať viac
Originálny názov
Miasto psów
Počet strán
28
Väzba
leporelo
Rozmer
230×310 mm
Hmotnosť
736 g
ISBN
9788055188485
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
3+
Naše katalógové číslo
1874085
Vydanie
1
Štýl
humorný
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Poľsko
Vydavateľstvo
Stonožka
Pre koho
pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

17

A book is a dream, that you hold in your hands. Bookstagram - @mdnight.reads

Midnight reads
Overený zákazník
6.10.2023
- leporelo
- veľký formát
- pre deti od troch rokov
- ukazovačka a hľadačka doplnená informáciami o postavách a miestach z Mesta psov

Kto by to bol povedal, že také mesto psov má vlastné múzeum, štadión, námestie či nemocnicu. Podobá sa tak trochu našim mestám, no predsa je niečím špeciálne. Žijú v ňom iba psy a mnoho vecí je prispôsobených práve pre týchto štvornožcov. Bar šunčička, reštaurácia Papuľka, mľaskomat či psibus na Vás čakajú v tomto roztomilom leporelu, ktoré čaká na prebádanie.

Myslím, že edíciu Rok nie je potrebné veľmi predstavovať a mnohí z nás ju už poznáme . Mesto psov je veľmi podobná kniha, ale nesledujeme to, ako sa jedno miesto mení počas roka. Skúmame Mesto psov, ktoré na každej dvojstrane odhalí iné zákutie.

Ako prvé po otvorení knihy uvidíme mapu s trasou prehliadky. Leporelo obsahuje aj málinko textu, ktoré plní úlohu nášho sprievodcu. Každá dvojstrana ukrýva aj schované predmety, ktoré treba nájsť. Niektoré dvojstrany nie sú venované iba miestu, ale aj psom celebritám či vychytávkam, o ktorých sa môžeme dozvedieť viac.

Leporelo Mesto psov je naozaj veľmi rozkošné. Okrem toho, že sa pri ňom zabavíte podporíte u detí aj kreatívne myslenie, sústredenie a predstavivosť.

Tak smelo na prehliadku, Mesto psov už na Vás čaká .
Čítať viac

„Knihy sú ako korenie. Zvýrazňujú naše dni, nepripomínajú nám našu všednosť, ale umožňujú nám zreteľne si uvedomiť, koľko cestičiek môže každý nájsť vo svojom živote. Cestičiek k radosti, láske, pokoju či dobrodružstvu.“