Jen moje štěstí - Adele Parks, Cosmopolis, 2023

14,30 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Jen moje štěstí - Adele Parks, Cosmopolis, 2023
Čítaná
Jen moje štěstí - Adele Parks, Cosmopolis, 2023

Jen moje štěstí
Čítaná

Lexi a Jake už patnáct let sázejí spolu se svými přáteli Pearsonsovými a Heathcotesovými pokaždé šest stejných čísel. Během večeří, večírků nebo letních grilování spolu vždy... Čítať viac

Vydavateľstvo
Cosmopolis, 2023
384 strán
5-6 hodín čítania

Lexi a Jake už patnáct let sázejí spolu se svými přáteli Pearsonsovými a Heathcotesovými pokaždé šest stejných čísel. Během večeří, večírků nebo letních grilování spolu vždy probírali důležité věci a společně se zasmáli, když v loterii vyhráli nanejvýš... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Čeština
17,88 €

14,30 €

-20 %
Na sklade
  • Osobný odber 29. 5.
  • Na vašej adrese 29. 5.

Osobný odber

Kníhkupectvá
29. 5.
balíkovo
29. 5.
AlzaBox
29. 5.
Packeta
29. 5.
Slovenská pošta
(na poštu)
29. 5.
BalíkoBOX
29. 5.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
29. 5.
Kuriér GLS
29. 5.
Slovenská pošta
(na adresu)
29. 5.

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Združenie rodičov a priateľov LGBT+ ľudí: Niečo ti chcem povedať, 2024

Viac o knihe

Lexi a Jake už patnáct let sázejí spolu se svými přáteli Pearsonsovými a Heathcotesovými pokaždé šest stejných čísel. Během večeří, večírků nebo letních grilování spolu vždy probírali důležité věci a společně se zasmáli, když v loterii vyhráli nanejvýš deset liber. Jenže pak se jedné sobotní noci stane nemyslitelné skutečností. Jejich šest čísel vyhraje a všechno je jinak. Lexi a Jake mají tiket s hodnotou 18 milionů liber a nechtějí se dělit. A jejich přátelé jsou odhodláni získat svůj podíl. Kam až jsou schopni zajít?
Čítať viac
Originálny názov
Just My Luck
Počet strán
384
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
431 g
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2119979
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Cosmopolis
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,7 / 5

3 hodnotenia

0
2
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

6.11.2023
Asi jsem masochista, ale po dočtení knihy jsem si šla koupit sportku. :-) Nééé neodradilo mě to. Bude pátek 13. tého, tak co kdyby náhodou, že? Já bych si určitě z tolika penězi poradila lépe než naši hlavní hrdinové :-)

Krásně se to četlo, hltala jsem jednu stránku za druhou. Pořád se něco dělo, autorka mě nenechala vydechnout. Kromě pár protivných hlavních hrdinů jsem si čtení neskutečně užila. Asi nejvíc mi vadila dcera výherců, ta mi pila krev hodně! Konec jsem samozřejmě nečekala, to se asi ani nedalo. Za mě skvělý počin a jako oddechovka perfektní!
Čítať viac
16

Čitateľka od roku 1993, lovkyňa antikvariátnych pokladov a milovníčka ilustrácií bookstagram @mrs.columbo.loves.reading

Irisa Krížiková
Overený zákazník
28.7.2023
lajtovejší thriller
Určite každý z nás aspoň raz v živote fantazíroval o tom, ako by sa zmenil jeho život, keby vyhral v lotérii.

Britská autorka Adele Parksová si vo svojej knižke Jen moje štestí vzala na mušku práve tento motív a svojim hrdinom - štvorčlennej rodine Greenwoodovcov dopriala výhru v podobe osemnástich miliónov libier. Zmenia peniaze ich život na sen alebo naopak na nočnú moru? A čo ich priatelia - ostanú im verní, alebo sa z nich stanú dravce, ktoré si chcú tiež utrhnúť svoj kúsok?

Hrdinovia tejto knižky a ich okolie potvrdzujú staré známe úslovie, že peniaze kazia charakter. Z niektorých postáv už od začiatku vyžaruje aura "ja nie som ten dobrý", ale až plynúce strany ukážu, ako veľmi.
Autorka nastavuje zrkadlo ľuďom, ktorí sú ochotní zájsť za všetky hranice etických noriem, aby dosiahli svojho, ale v jej knžke nájdete aj tému dysfunkčných partnerských vzťahov, nevery, sociálne problémy, či školskú šikanu.

Román má spád, pretkáva ho niekoľko (šokujúcich) odhalení a zvratov, ktoré udržia čitateľa v napätí. Niektoré prirodzene vyplývajú z načrtnutých situácií, niektoré autorka nečakane vytiahne z rukáva, takže aj keď možno miestami nedávajú dokonalý zmysel, minimálne Vás prekvapia.

Knižka mi (ne)náročnosťou trochu pripomenula Pomocníčku od Freidy McFadden. Ak sa máte všeobecne v obľube ľahšie thrillery, čo tak siahnuť po tomto?
Čítať viac

Vydavateľstvo Cosmopolis

Čítať viac

„Pokiaľ ide o mňa, všimol som si jednu vec. Že keď je človek obklopený šialencami, sám šialenstvu prepadne – ba čo viac, nachádza v ňom isté čaro.“

Quo Vadis - Henryk Sienkiewicz, 2022
Quo Vadis
Henryk Sienkiewicz