Magická džungľa - Johanna Basford, Tatran, 2016

5,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Magická džungľa

Atramentové dobrodružstvo a kniha maľovaniek

Od autorky svetových bestsellerov Stratený oceán, Tajomná záhrada a Začarovaný les, ktorých sa po celom svete predalo viac ako 20 miliónov maľovaniek... Čítať viac

Séria
Omaľovánka pre dospelých
Vydavateľstvo
Tatran, 2016
Počet strán
80+8

Od autorky svetových bestsellerov Stratený oceán, Tajomná záhrada a Začarovaný les, ktorých sa po celom svete predalo viac ako 20 miliónov maľovaniek... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania (2)
Magical Jungle - Johanna Basford, Virgin Books, 2016
Brožovaná väzba
Angličtina, 2016
Na sklade 1 ks

16,74 €


Magical Jungle - Johanna Basford, Penguin Books, 2016
Brožovaná väzba
Angličtina, 2016
Viac ako 30 dní

17,99 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Ozveny starých kníh - Barbara Davis, AURORA, 2024

Viac o knihe

Objednajte si ku Vašim obľúbeným omaľovánkam kvalitné fixky v žiarivých farbách, ktoré odporúča a sama používa aj Johanna Basford :)

Od autorky svetových bestsellerov Stratený oceán, Tajomná záhrada a Začarovaný les, ktorých sa po celom svete predalo viac ako 20 miliónov maľovaniek. Nádherná a nezvyčajná maľovanka pre dospelých, ktorá vás zavedie na dobrodružnú výpravu do džungle. Nasledujte majsterku maľovaniek Johannu Basfordovú po atramentovej ceste Magickou džungľou a objavte zabudnutý svet flóry a fauny, ktorý čaká len na to, aby ste ho oživili prostredníctvom tejto novej maľovanky. Stretnite sa so strakatými stromovými žabami a roztomilými kolibríkmi, zakrádajúcimi sa tigrami a hravými opicami. Povoľte uzdu svojej fantázii uprostred listnatej klenby vrcholkov stromov alebo sa nechajte zviesť krehkým svetom vzrušujúcich kvetov a tropických rastlín pod ňou.
Čítať viac
Originálny názov
Magical Jungle
Počet strán
80+8
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
250×250 mm
Hmotnosť
611 g
ISBN
9788022207980
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
239676
Jazyk
slovenčina
Séria
Omaľovánka pre dospelých
Vydavateľstvo
Tatran
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

8 hodnotení

8
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Hana Glozová
Neoverený nákup
14.9.2016
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Autorka mě svými kresbami vtáhla do magické džungle. Poznávám tamější flóru a faunu, využívám příležitosti upustit uzdu své fantazii - pod mými rukami díky barvám ožívají květy, listy,.. na větvích košatících se korun stromů rozhoupávám opice, rozkmitávám křídla kolibříkům, vnáším pohyb do motýlích křídel, nechávám splynout chameleóna s přírodou, umocňuji honosnost tygra,..
Celá kniha se nese v podobném duchu jako dříve vydané knihy autorky (Tajná zahrada, Čarovný les, Ztracený oceán) - tu v podobě dvoustránkové scenérie, ornamenty zaplněné strany, jejich uzavřením do kruhu či vyplněním těchto ve stylu mandal.
Přidanou hodnotu výtisku v originální anglické verzi vidím v kvalitě papíru. Přebal výtisku se dá navíc sejmout a jeho spodní kresbou obdařenou část vymalovat. V knize nechybí ani strana určená k testování barev spolu s listy s tiskem na jedné straně (ty je možné díky perforaci po vymalování snadno vytrhnout a vpustit tak poté část džungle např. na zdi bytu).
Tak neváhejte a přijměte i Vy pozvání k poznání tajů džungle od Johanny Basford :-)
Čítať viac
Miriam Galdiniová
Neoverený nákup
16.9.2016
Dobrý den, ano, souhlasím s kvalitou papíru u anglické verze, nicméně, objednala jsem si zde slovenskou verzi Tajomná záhrada a musím dodat, že Tatran ji vydal v 600 gramáži, takže uvažuji opět, ač jsem z České republiky, o slovenské verzi všech zbývajících titulů. Vždy se řídím hmotností, neboť to je znak kvalitního papíru a zde je velmi vysoká. Jsem moc ráda, že to není odbývané jako u Grady... Čítať viac

Johanna Basford

Čítať viac

Vydavateľstvo Tatran

Čítať viac

„Na veľa ciest v živote sa dá zohnať mapa, ale najvzácnejšie sú tie, ktoré nečakáme. “