Bylinky na imunitu - Claudia Ritter, Grada, 2023

11,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Bylinky na imunitu - Claudia Ritter, Grada, 2023
Čítaná
Bylinky na imunitu - Claudia Ritter, Grada, 2023

Bylinky na imunitu
Čítaná

Zmobilizujte obranyschopnosť svojho tela pomocou ochrannej sily liečivých rastlín z miestnej prírody a vlastnej záhrady – od vitamínového ostružinového želé cez obklady z púpavy... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2023
Počet strán
136

Zmobilizujte obranyschopnosť svojho tela pomocou ochrannej sily liečivých rastlín z miestnej prírody a vlastnej záhrady – od vitamínového ostružinového želé cez obklady z púpavy ako detoxikáciu pečene až po sparený koreň čakanky... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina
14,99 €

11,99 €

-20 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024

Viac o knihe

Zmobilizujte obranyschopnosť svojho tela pomocou ochrannej sily liečivých rastlín z miestnej prírody a vlastnej záhrady – od vitamínového ostružinového želé cez obklady z púpavy ako detoxikáciu pečene až po sparený koreň čakanky, ktorý je určený špeciálne pre zdravie črevnej flóry. Od skúsenej alternatívnej lekárky Claudie Ritter sa v knihe dozviete, ako bioaktívne zložky našich 20 najsilnejších byliniek posilňujú imunitný systém: od prevencie až po šetrnú samoliečbu infekcií. Kniha obsahuje množstvo praktických rád o zbere a spracovaní, viac ako 100 receptov vhodných na každodenné použitie z kuchyne odborníka a množstvo informácií o črevnom zdraví, gemmoterapii (liečenia pomocou tinktúr, výťažkov z pukov rastlín a výťažkov z bylín) a zázračnej zbrani, tzv. Oxymelu – fermentovanom sirupe na podporu imunity.
Čítať viac
Originálny názov
Immunsystem stärken mit Heilpflanzen aus Natur und Garten
Počet strán
136
Väzba
pevná väzba
Rozmer
168×231 mm
Hmotnosť
470 g
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1963033
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Nemecko
Vydavateľstvo
Grada
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
1.8.2023
Skvelý pomocník a sprievodca
Bylinky na imunitu

Čo je imunitný systém? Ako funguje? Čo mu prospieva?
To je len zrnko informácií, ktoré nájdete na začiatku knihy, aby ste mohli pokračovať ďalej... v zbieraní a spracovaní vedomostí o rastlinkách, ktoré pomáhajú a podporujú našu obranyschopnosť.

Každé ročné obdobie ponúka niečo zo svojej nekonečnej špajze, aby to človek mohol zúžitkovať pre svoje dobro.

Nakuknite, ktoré rastliny sú tie naj, kedy ich zbierať, ako ich spracovávať a v neposlednom rade uskladoňovať. A potom, keď nadídu chladné dni, keď si telo bude pýtať podporu, môžete využiť čo ste nazbierali a vychutnať si plody svojej práce.

Skvelá a prehľadná kniha, skvelý sprievodca v zelenom svete plnom nedoziernych pokladov.
Čitateľa oboznamuje, podrobne i všeobecne o všetkom dôležitom, ponúka tipy a triky i recepty, ktoré je dobré vedieť, ak ide o veci spojené s našou imunitou.

Tak do zbierania kamaráti.
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„V Prahe a ešte na niektorých iných miestach som sa naučil byť sám. Byť sám sebou som sa doteraz nenaučil. Sám viem byť aj v dlhom rade na kapry. Ide to bez námahy, nemusím sa na to ani sústredí - pokiaľ si ma nevšímajú, na množstve ľudí okolo nezáleží. No na to, aby sme boli sami sebou, potrebujeme druhých.“

RAJc je preč - Pavel Vilikovský, 2018
RAJc je preč
Pavel Vilikovský