Dissolving Classroom - Junji Ito, Vertical, 2017

10,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Dissolving Classroom - Junji Ito, Vertical, 2017
Čítaná
Dissolving Classroom - Junji Ito, Vertical, 2017

Dissolving Classroom
Čítaná

Detailing the depths at which a teen will go to get revenge on the world, DISSOLVING CLASSROOM is J-Horror at its most beautifully grotesque... Čítať viac

Vydavateľstvo
Vertical, 2017
Počet strán
174

Detailing the depths at which a teen will go to get revenge on the world, DISSOLVING CLASSROOM is J-Horror at its most beautifully grotesque... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Angličtina
13,50 €

10,80 €

-20 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024
Dissolving Classroom - Junji Ito, Vertical, 2017
10,80 €

Viac o knihe

A NEW COLLECTION OF HORRIFIC TALES FROM THE MASTER OF JAPANESE HORROR MANGA

Detailing the depths at which a teen will go to get revenge on the world, DISSOLVING CLASSROOM is J-Horror at its most beautifully grotesque.

Teenager Yuma Azawa transfers to a new high school but something strange seems to have followed him there. Is it a curse? Or is he cursing those who have been putting him down?

DISSOLVING CLASSROOM collects seven new short horror stories from Japan's master of horror comics Junji Ito.
Čítať viac
Počet strán
174
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
136×188 mm
Hmotnosť
177 g
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
1156817
Štýl
mysteriózny
Jazyk
angličtina
Pôvod
Japonsko
Vydavateľstvo
Vertical
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8

Volám sa Linda a to, že rada čítam knihy je asi každému jasné. Pokiaľ zrovna nemám chuť čítať tak rada pozerám nejaký seriál alebo film. Milujem dobrú hudbu a playlisty ku knižkám. A true crime podcasty. Som milovníčka psov a doma ich mám rovno dvoch. Taktiež som introvert, moji najlepší priatelia sú tí z kníh a knihy sú mojim únikom z reality. Hľadanie si kamarátov v realite je už vec druhá… Milujem ovocné čaje, sladkosti, jedlo a posteľ. Ešte aj rada plávam, behám a lyžujem. K YA ma priviedla Selekcia a k fantasy Sarah J. Maas. Moje kolekcie kníh sú zoradené podľa toho čo som za ten mesiac prečítala a ku všetkým sa snažím vždy napísať aj recenziu aj keď mi to väčšinou nejde, lebo radšej čítam než píšem recenzie. 2023- 114 read books Goodreads: _linduska

^ Linduska ^
Overený zákazník
30.4.2024
3.9/5*
Narazila som na autora máng, od ktorého ma mangy bavia a nemajú plytký dej. V každej mange má úplne iný hororový prvok, no rovnaký štýl písania a kreslenia.
Dissolving classroom je o súrodencoch Yuuma a Chizumi, ktorí sa neustále sťahujú. Kamkoľvek sa totiž nasťahujú, tragédie ich sprevádzajú neustále. Každý zo súrodencov rozpráva ľudom inú pravdu a vy netušíte komu veriť. Popravde som bola od začiatku na strane Chizumi.
Táto manga je oproti iným od autora výrazne kratšia, prečítala som do pár hodiniek a chcela som viac toho príbehu. Príjemne mi u toho dvakrát nebolo a kresby mi mnohokrát rozpustili mozog. Odporúčam pokiaľ chcete skúsiť niečo úplne nové, cítiť sa nepríjemne, či máte dosť sladkých rom-coms. A tiež aj na zahnanie čítacej krízy.
Čítať viac

„Keď mám na to náladu, dokážem ju rozosmiať, vtedy sa smeje najmä na sebe, čo je akýsi druh lásky, pretože som tým ocenil niečo v nej.“

Intimita - Hanif Kureishi, 2017
Intimita
Hanif Kureishi