Zimní koruna - Elizabeth Chadwick, Ikar CZ, 2016

19,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zimní koruna - Elizabeth Chadwick, Ikar CZ, 2016
Zimní koruna - Elizabeth Chadwick, Ikar CZ, 2016

Zimní koruna

Eleonóra Akvitánská, nejmocnější žena historie

Druhý díl historické trilogie o Eleonoře Akvitánské. Píše se rok 1154 a Alienor je královnou Anglie. Zatímco její manžel, král Jindřich II., je často na válečných taženích, její... Čítať viac

2. diel série
Eleanora Akvitánská
Vydavateľstvo
Ikar CZ, 2016
400 strán
6-7 hodín čítania

Druhý díl historické trilogie o Eleonoře Akvitánské. Píše se rok 1154 a Alienor je královnou Anglie. Zatímco její manžel, král Jindřich II., je často na válečných taženích, její rolí je plodit a vychovávat děti a spravovat zemi... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Vzťahy a pasce - Honza Vojtko, Aktuell, 2024

Viac o knihe

Druhý díl historické trilogie o Eleonoře Akvitánské. Píše se rok 1154 a Alienor je královnou Anglie. Zatímco její manžel, král Jindřich II., je často na válečných taženích, její rolí je plodit a vychovávat děti a spravovat zemi. Touží po větší pravomoci, ale s tím Jindřich nesouhlasí. To je jen počátek hlubokého rozkolu, který končí až rebelií, kterou proti svému muži a králi vede Alienor se svými syny. Netuší, že to pro ni bude mít devastující důsledky…
Čítať viac
Originálny názov
The Winter Crown
Počet strán
400
Väzba
pevná väzba
Rozmer
132×204 mm
Hmotnosť
384 g
ISBN
9788024930282
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
227206
Štýl
historický, romantický
Jazyk
čeština
2. diel série
Eleanora Akvitánská
Vydavateľstvo
Ikar CZ
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

20
Diablova pevnosť - Juraj Červenák, 2011
Práve čítam
Diablova pevnosť

Žena, manželka, matka, redaktorka, historička, knihovníčka, čitateľka, frankofilka, potterhead, rpg hráčka... a mnoho iného :-)

Ivana Černáková
Overený nákup
9.5.2016
Vyborne pokracovanie
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Eleonora a Henrich su kralom a kralovnou Anglicka. Musia vsak drzat aj svoje kontinentalne drzavy. A tak v tejto knihe zacina politicka hra presuvania sa z Ostrovov na pevninu, intrig, vasne, dobrych i zlych rozhodnuti... Eleonora rodi Henrichovi dieta za dietatom a dosledne zabezpeci dynastiu. Viacero synov vsak nielen udrzuje rod, ale prinasa aj problemy. Kazdy je iny, kazdy chce svoj kus. A ked ich kral splodi prilis mlady, tak sa tazko vzdava moci v prospech synov a synom sa zas nie vzdy chce cakat, kym stary kral umrie... zvlast ak je ten niekto ako Henrich, ktory sa o moc delit nehodla. Ani s manzelkou, ani so synmi. Situacia tak speje k neodvratnej katastrofe.

Este lepsie ako prvy diel (co sa trilogiam az tak casto nestava :-)). Neviem ci je to zivotnym obdobim Eleonory, ktore Elizabetch Chadwick opisuje alebo niecim inym.
Odsypalo to, formovali sa charaktery a kazdou kapitolou sa situacia neuprosne blizila k tomu, co som chcela najviac oddialit - k nevyhnutnemu rozkolu manzelov a zaroven koncu druheho dielu.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar CZ

Čítať viac

„Pravdou je, že ľudia vás budú súdiť tak či tak, či už žijete podľa seba, alebo podľa iných.“