Dědek na kole
E-kniha

Dědek na kole a další fejetony, jíž v knížce najdete rozvých sto, osvěží čtenáře svým laskavým humorem, s nímž nahlíží na události a skutečnosti kolem nás. Každodenní banality... Čítať viac

Vydavateľstvo
Cosmopolis, 2016
288 strán
4 hodiny čítania

Dědek na kole a další fejetony, jíž v knížce najdete rozvých sto, osvěží čtenáře svým laskavým humorem, s nímž nahlíží na události a skutečnosti kolem nás. Každodenní banality popisuje s nadhledem a humorem, který nikoho... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

10,59 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Dědek na kole a další fejetony, jíž v knížce najdete rozvých sto, osvěží čtenáře svým laskavým humorem, s nímž nahlíží na události a skutečnosti kolem nás. Každodenní banality popisuje s nadhledem a humorem, který nikoho neuráží, naopak povznáší.Texty doplňují ilustrace Miroslava Bartáka.
Čítať viac
Počet strán
288
Rok vydania
2016
ISBN EPUB
978-80-271-9191-8
ISBN PDF
978-80-271-9190-1
Naše katalógové číslo
242817
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Cosmopolis
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Mária Uhrová
Neoverený nákup
15.2.2021
Prechádzka životom
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Knihe ako darčeku sa vždy poteším. O to viac, že to bol darček vianočný a s autorom sme takmer rovesníci. Krátke, milé, vtipné zážitky od detstva po seniorsky vek podané príjemným, zhovievavým spôsobom ma vytrhli v tejto koronakríze a rozorvanej politickej situácii do oddychového režimu. Viac krát ma aj rozosmiali. Nielen to, niečo som sa dozvedela aj o živote v Prahe, vo Wikipédii som si doplnila vedomosti o niektorých vilách, parkoch, udalostiach a hercoch spomínaných v knihe.
Konečne som dostala vysvetlenie popevku z detstva: „A ja ťa nechcem, a ja ťa nemilujem a ja ťa nemám rada. Že nosíš potápky, montgomerák krátky a budapeštianky“.
Budapeštianky – alebo „Maďarky“ mi ešte bližšie vysvetlil manžel. Vraj ich nosil aj on. Boli to poltopánky s vysokou, pružnou podrážkou, v ktorých sa vraj výborne, mäkkúčko chodilo.

Neviem či mám uveriť autorovi, že mu pred koncertom v Prahe zazvonil na byte Michael Jackson so strážcami, pretože sa pán Feldštein, keď bola ulica na ktorej býval ohradená páskami a nechceli ho pustiť domov preriekol že ho nemá rád, čo nahrali strážnici na ulici kadiaľ sa mal Jackson presúvať na koncert a on sa to dozvedel. Prišiel sa ho opýtať, prečo ho nemá rád.

Podobne ho navštívil v byte aj pápež Ján Pavol druhý.

Ak chcete vypnúť z ťaživej kovidovej situácie, skúste sa začítať do tejto knihy.
Čítať viac

Vydavateľstvo Cosmopolis

Čítať viac

„Člověk odjakživa bojuje, aby měl co jíst. Honba za potravou je zoufalé břemeno zvířecí mysli. Člověk se musí nejdřív najíst a pak teprve může snít, musí mít plný žaludek a pak teprve může milovat.“

Elantris - Brandon Sanderson, 2017
Elantris
Brandon Sanderson