Kauza Cervanová II
E-kniha

Ako bola odhalená najväčšia mediálna manipulácia

Pokračovanie napínavého príbehu o vrahoch a ich morálnych spolupáchateľoch z najznámejšieho slovenského kriminálneho prípadu. Kniha odhaľuje najväčšiu mediálnu manipuláciu v... Čítať viac

1. diel série
Kauza Cervanová
Vydavateľstvo
Dixit, 2016
256 strán
4-5 hodín čítania

Pokračovanie napínavého príbehu o vrahoch a ich morálnych spolupáchateľoch z najznámejšieho slovenského kriminálneho prípadu. Kniha odhaľuje najväčšiu mediálnu manipuláciu v našich novodobých dejinách a predstavuje jej hlavných... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Slovenčina

8,99 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Kauza Cervanová II. je pokračovaním napínavého príbehu o vrahoch a ich morálnych spolupáchateľoch.

Popisuje nielen fakty o najznámejšom slovenskom kriminálnom prípade. Ponúka oveľa viac. Odhaľuje najväčšiu mediálnu manipuláciu v našich novodobých dejinách a predstavuje jej hlavných aktérov.
Nanešťastie nejde o fikciu, ale o krutú realitu. Autor vychádza iba z overených faktov a písomných dôkazov. Nejde o román, ale o dokumentárne rozprávanie ako spravodlivosť len o vlások zvíťazila nad vrahmi mladej študentky.
Príbeh je plný zápletiek zo súdnych siení, zasvätene rozpráva o politických intrigách a mediálnych manipuláciách. Neodbite naznačuje, že realita a jej obraz v médiách sú od seba vzdialené tisíce svetelných rokov.

Ako sa mohli stať z vrahov mediálne hviezdy? Ako fungujú najúčinnejšie mediálne lži? A prečo má mediálna manipulácia na verejnosť väčší vplyv ako právoplatné rozhodnutia súdov? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky ponúka Kauza Cervanová II.
Čítať viac
Počet strán
256
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
278136
Štýl
historický
Jazyk
slovenčina
1. diel série
Kauza Cervanová
Vydavateľstvo
Dixit
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

2 hodnotenia

1
0
0
0
1

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Monika Tomasovicova
Overený nákup
25.6.2018
Obvykle som trpezlivá...
Za seba musím konštatovať, že kniha je úplne nečitateľná. Toto nedočítajú ani hlavní aktéri, nieto ešte bežní čitatelia. Škoda za premárnenú príležitosť. Čítať viac

Vydavateľstvo Dixit

Čítať viac

„Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

Chatrč - William Paul Young, 2009
Chatrč
William Paul Young