Slnko nad horami - Ladislav Šoltés, Ladislav Šoltés, 2018

12,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Slnko nad horami - Ladislav Šoltés, Ladislav Šoltés, 2018
Slnko nad horami - Ladislav Šoltés, Ladislav Šoltés, 2018

Slnko nad horami

Dnes, keď svietilo cez okno slnko, ležal na lavici môj tieň. Náhle som si všimla, že Nicolas pohladil môj tieň - vlasy a tvár. Veľmi sa začervenal keď zbadal, že som... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ladislav Šoltés, 2018
97 strán
1-2 hodiny čítania

Dnes, keď svietilo cez okno slnko, ležal na lavici môj tieň. Náhle som si všimla, že Nicolas pohladil môj tieň - vlasy a tvár. Veľmi sa začervenal keď zbadal, že som zaregistrovala pohyb jeho ruky. Počas vyučovacej hodiny som... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Moja najväčšia prehra - Will Buxton, mamaš, 2024

Viac o knihe

Dnes, keď svietilo cez okno slnko, ležal na lavici môj tieň. Náhle som si všimla, že Nicolas pohladil môj tieň - vlasy a tvár. Veľmi sa začervenal keď zbadal, že som zaregistrovala pohyb jeho ruky. Počas vyučovacej hodiny som nepovedala nič, ale cez prestávku som poprosila Nicolasa aby sa so mnou presadil. Stále sa červenal. Okrem chýb vo vetách i silne koktal. Keď sme už boli presadení, a teraz na lavici ležal jeho tieň, pohladila som rukou tieň jeho hlavy a krku. Nicolas sa na mňa usmial. Zvyšok vyučovania sme boli obaja obzvlášť aktívni. A všetko sme vedeli správne. Nicolas je jediný rozumný spolužiak. Ostatní sú pubiši.
Čítať viac
Počet strán
97
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
210×210 mm
Hmotnosť
303 g
ISBN
9788057001034
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
591995
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Ladislav Šoltés
Pre koho
pre dievčatá
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

2 hodnotenia

1
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Juraj
Neoverený nákup
28.4.2024
Srdce
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Srdcervuce a pritom detinske a napriek tomu uzasne. Na zamyslenie sa. Dakujeme. Nic ine ako slovami vyznana laska a akym toze sposobom... Čítať viac
Eva
Neoverený nákup
27.7.2019
Tri pribehy jedna kniha
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Autora som spoznala cestou v elektricke. Prezradil mi ze napisal knihu, ktora bola vysledkom stavky. Daroval mi ju osobne na navsteve v SAV, kde pracuje ako vedec. Poprosila som ho venovanie ale povedal, ze mi ho da az ked precitam knihu, nakreslim obrazok a napisem recenziu.
Kniha je z troch casti.
Prva cast je rozpravanie pribehov zazitych pocas roka v zime a v lete. Zuzky a jej spoluziaka Nikolasa, imigranta z Ruska, ktori ma namierene s rodinou do Izraela.
Druha cast je rozpravanie pribehu dvoch majetnych manzelov ,ktori si zvolili karieru ored zalozenim rodiny. Pribeh sa odohrava pocas Vianoc a necakany zvrat nastava ana zaver, ked pointu pribehu a moralne ponaucenie rozuzli postava Mikulasa.
Tretia cast knihy je venovana pribehu pana Tovarnika, ktory odisiel zo sveta zahadnou smrtou a zanechal po sebe zivotmu poustku ako aj tovaren na vyrobu kuchynskych robotov. Jeho syn patra po princinach jeho smrti a pokoj na dusi aj v rodine mu poskytne postava straznika z tovarne jeho otca, ktory ako 13. mesiacik splni jeho zelanie a poskytne dokazy, ktore rozlustia zahadu.
Čítať viac
KORNÉLIA
Neoverený nákup
10.2.2019
- KNIHA MA OSLOVILA ROZUMOM A CITOM.
- KNIHA: V NEJ TVORIA VÝNIMOČNÉ CHVÍLE PLNÉ RADOSTI, SMÚTKU, ÚŽASNÝCH ÚSPECHOV
A
NEUVERITEĽNÉ RADOSTI DETI.
-AJ MENŠINOVÉ KNIHY PATRIA DO CHRÁMU KULTÚRY
Čítať viac
Zuzana B.
Neoverený nákup
28.9.2018
Svieže dielko, príjemné čítanie
Súhrn milých, trefne vypointovaných príbehov, ktoré ponúkajú náhľad do vnútorného sveta dospievajúcich. Prináša aktuálne témy inakosti a snahy o začlenenie sa do spoločnosti s túžbou po akceptácii. Miestami vtipné. Miestami kruto trpké. Záver dramatický, odrovná Vás: nechá sedieť pokorne v tichu a tuho premýšľať. Čítať viac

„Na veľa ciest v živote sa dá zohnať mapa, ale najvzácnejšie sú tie, ktoré nečakáme. “