Drakobijec - moja cesta - Marek Domes, Juraj Hajkovský, Zaostri na rodinu, 2015

6,40 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Drakobijec - moja cesta

Drakobijec – moja cesta je príbehom Artúra, ktorý túži po skutočnom dobrodružstve. Objavuje, že ozajstným dobrodružstvom je stávať sa lepším a skutočným hrdinstvom je zostať... Čítať viac

Vek
9-13
Vydavateľstvo
Zaostri na rodinu, 2015
128 strán
2-3 hodiny čítania

Drakobijec – moja cesta je príbehom Artúra, ktorý túži po skutočnom dobrodružstve. Objavuje, že ozajstným dobrodružstvom je stávať sa lepším a skutočným hrdinstvom je zostať dobrý. Na ceste týmto jeho každodenným bojom ho sprevádza jeho otec a neznámy... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 13 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024

Viac o knihe

Drakobijec – moja cesta je príbehom Artúra, ktorý túži po skutočnom dobrodružstve. Objavuje, že ozajstným dobrodružstvom je stávať sa lepším a skutočným hrdinstvom je zostať dobrý.

Na ceste týmto jeho každodenným bojom ho sprevádza jeho otec a neznámy Pútnik. Dobrými radami mu pomáhajú premôcť lákavé (ale zlé) ponuky, ktoré prichádzajú v podobe draka.

Artúr pochopí, že tento nikdy nekončiaci boj bude vyhrávať len vtedy, ak sa bude snažiť byť stále lepším. (A stačí aj po malých krokoch).

Knižka je písaná najmä pre chlapcov vo veku 9 - 13 rokov. Hlavným hrdinom knihy je chlapec Artúr, ktorý bojuje proti zlu tým, že sa zdokonaľuje v dobrom. Zdokonaľuje sa v cnostiach. Úlohou otca chlapca, alebo iného dospelého muža z jeho okolia, ktorému chlapec dôveruje, je na tejto ceste ho sprevádzať, byť mu nablízku, tráviť spoločný čas tak, aby chlapec prirodzene a sám vyjadril, čo prežíva a aké otázky si kladie v súvislosti s príbehom Drakobijcu.
Marek Domes

Čítať viac
Počet strán
128
Väzba
pevná väzba
Rozmer
154×215 mm
Hmotnosť
301 g
ISBN
9788097185305
Rok vydania
2015
Vekové odporúčanie
9-13
Naše katalógové číslo
217561
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Zaostri na rodinu
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

26.12.2020
Nemám čo vytknúť. Autor presne vedel komu je kniha určená a aké posolstvo chce odovzdať.

Knihu som dostal takmer hneď ako vyšla a mal som možnosť držať v ruke aj hru priamo od združenia, ktoré sa venuje rodinám. Musím povedať, že toto je kniha, ktorú chcem, aby môj syn raz prečítal.

Mladý chlapec, ktorý bojuje s drakom. Aká klasická rozprávka! Až na to, že ten drak je viac ako reálny! Sedemhlavý drak symbolizuje sedem hriechov, s ktorými musí každý mladý muž bojovať doslova celý život. A o tom to je - o boji, pádoch, ceste..

Odporúčam spolu s hrou - užasný prostriedok, ak chcete posilniť vzťah otca a syna.
Čítať viac
Andrej Vojtas
Neoverený nákup
1.2.2016
Prebudza chut bojovat o vnutornu slobodu
Kniha je napisana putavo, dobre sa cita a ma spad, deti sa lahko identifikuju s hlavnou postavou, ktora vo vsednom zivote nachadza nevsedny boj, ktory dava zivotu hlbku a zmysel. Obsahovo pekne pomenuva charakterove pasce zlozvykov a praktickymi radami uvadza citatela do toho ako sa oslobodit od lennivosti, lakomstva, zavisti a pod. Odporucam! Čítať viac

„Pravda nie je vždy krásna, ale aj napriek tomu po nej túžime.“

Príbehy na dobrú noc pre rebelky 2 - Elena Favilli, Francesca Cavallo, 2018
Príbehy na dobrú noc pre rebelky 2
Elena Favilli, Francesca Cavallo