Durotan - Christie Golden, FANTOM Print, 2016

15,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Durotan - Christie Golden, FANTOM Print, 2016
Durotan - Christie Golden, FANTOM Print, 2016

Durotan

Ve světě Draenoru ohrožují silný nezávislý klan Frostwolfů stále nemilosrdnější zimy a ubývající zvěř. Když se ve Frostfire Ridge objeví záhadný cizinec Gul‘dan a nabídne jim... Čítať viac

Vydavateľstvo
FANTOM Print, 2016
336 strán
5-6 hodín čítania

Ve světě Draenoru ohrožují silný nezávislý klan Frostwolfů stále nemilosrdnější zimy a ubývající zvěř. Když se ve Frostfire Ridge objeví záhadný cizinec Gul‘dan a nabídne jim nová loviště, postaví tím náčelníka Durotana před krutou volbu... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

Viac o knihe

Svět orků umírá, proto je načase sjednotit klany a odejít na Azeroth!

Každý příběh má svůj začátek. Ještě dříve, než orkové pronikli Temným portálem na Azeroth, dříve, než vznikla Aliance i Horda, dávno před událostmi, které popisuje online hra World of Warcraft, zde byl Draenor. Svět orků. Svět drsný, ale také plný zeleně a hojnosti.
Klan Frostwolf byl s duchy a elementy vždy za dobře. Choval se k nim s respektem a pokorou a duchové jim na oplátku pomáhali přežít v nehostinném a nevlídném pohoří Zmrzlého ohně. Jenomže jednoho dne přijde pod mírovou záštitou tajemný ork Gul‘dan s poselstvím, z něhož mrazí až do morku kostí – Draenor pomalu umírá a záchranou může být jedině sjednocení klanů a odchod do jiného světa.

Románový prequel k filmu Warcraft: První střet, který bude mít v českých kinech premiéru 9.6.2016.
Čítať viac
Originálny názov
Durotan
Počet strán
336
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
110×167 mm
Hmotnosť
265 g
ISBN
9788073983482
Rok vydania
2016
Edícia
Warcraft
Naše katalógové číslo
227271
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
FANTOM Print
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

8 hodnotení

5
1
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Martinus
15

I don't belong on this planet, but for the moment this is where I am. So no point in wasting this vacation, I wanna see all I can.

Martin Mišún
Špecialista zákazníckeho servisu
19. júna 2016
Názor čitateľa

Prequel k filmu Warcraft aneb René Durotana (Thrallov tato) príhody a skúsenosti. Dreanor umiera a hrdý klan Frostwolf odoláva ponuke Warlocka Gul‘dana na pripojenie sa k horde a vyhľadanie nového/lepšieho sveta. Na miesto toho sa Durotan so svojím slepým šamanom rozhodnú skúsiť vyliečiť umierajúce elementy a zachrániť tak Dreanor. Román je "human-free" a okrem orkov a draeneiov tú iné rasy ešte nevystupujú, čo svižnému deju vôbec neprekáža. Celkovo ak od románu nič extra nečakáte - milo prekvapí.

Čítať viac

„Kniha je srdce. Opisuje toho ktorý ju napí­sal. Ukazuje nám že každý sme iný. Že nezáleží­ na tom ako vyzeráme ale aký sme vo vnútri. Hovorí­ nám aký je zmysel života.“