O modlitbě - C.S. Lewis, Návrat domů, 2015

8,60 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
O modlitbě - C.S. Lewis, Návrat domů, 2015
O modlitbě - C.S. Lewis, Návrat domů, 2015

O modlitbě

Dopisy Malcolmovi

Formou srdečných a nestrojených dopisů blízkému příteli uvažuje C.S. Lewis nad mnoha nejasnými otázkami ohledně důvěrného rozhovoru člověka s Bohem. Přemýšlí o praktických i... Čítať viac

Vydavateľstvo
Návrat domů, 2015
Počet strán
138

Formou srdečných a nestrojených dopisů blízkému příteli uvažuje C.S. Lewis nad mnoha nejasnými otázkami ohledně důvěrného rozhovoru člověka s Bohem. Přemýšlí o praktických i metafyzických stránkách modlitby, ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Úkryt času - Georgi Gospodinov, Odeon, 2024

Viac o knihe

Formou srdečných a nestrojených dopisů blízkému příteli uvažuje C.S. Lewis nad mnoha nejasnými otázkami ohledně důvěrného rozhovoru člověka s Bohem. Přemýšlí o praktických i metafyzických stránkách modlitby, například o tom, kdy a kde se modlit. Řeší otázky, proč se ve svých modlitbách snažíme Bohu něco sdělovat, když je vševědoucí, zda existuje nějaká ideální podoba modlitby a která ze svých mnohých já Bohu při modlitbě ukazujeme.
Čítať viac
Počet strán
138
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
110×180 mm
Hmotnosť
189 g
ISBN
9788072553334
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
208415
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Návrat domů
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Úvahy zo skúsenosti

V tejto knihe sa Lewis, autor Kroník Narnie a dlhoročný profesor na Cambridge, zamýšľa nad modlitbou formou listov imaginárnemu priateľovi. Neuhýba pred ťažkými témami (napr. Mk 11,24: "Verte, že všetko, o čo v modlitbe prosíte, ste už dostali, a budete to mať"), vychádza z vlastných šesťdesiatročných skúseností aj myšlienok iných autorov, a zároveň niekedy priamo prizná, že nemá všetky odpovede. Vrelo odporúčam najmä tým, ktorí, podobne ako ja, preferujú duchovnú literatúru písanú skvelým literárnym štýlom a vychádzajúcu z každodennej reality, než takú "motivačnú", ktorá sa snaží v čitateľovi vyvolať horlivosť (a iné cnosti) ako čisto pocitový stav.

Čítať viac

C.S. Lewis

Čítať viac

„Päť minút. Toľko stačí na to, aby sa vám zrútil svet.“

Končí sa to nami - Colleen Hoover, 2022
Končí sa to nami
Colleen Hoover