Hľadajúca - Marcela Bagínová, BeneMedia, 2018

11,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Hľadajúca - Marcela Bagínová, BeneMedia, 2018
Hľadajúca - Marcela Bagínová, BeneMedia, 2018

Hľadajúca

Pravý slovenský kresťanský román

Prechádza pomedzi nás. Celkom obyčajná žena. V duši si nesie príbeh, o ktorom sa nám ani len nesníva. Bojuje o seba, o priazeň ľudí i o Boha. Bojuje a hľadá odpovede na... Čítať viac

Vydavateľstvo
BeneMedia, 2018
324 strán
5-6 hodín čítania

Prechádza pomedzi nás. Celkom obyčajná žena. V duši si nesie príbeh, o ktorom sa nám ani len nesníva. Bojuje o seba, o priazeň ľudí i o Boha. Bojuje a hľadá odpovede na nevyslovené otázky: Prečo sa mi nedarí? Prečo nie som taká... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 11 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

Viac o knihe

Prechádza pomedzi nás. Celkom obyčajná žena. V duši si nesie príbeh, o ktorom sa nám ani len nesníva. Bojuje o seba, o priazeň ľudí i o Boha. Bojuje a hľadá odpovede na nevyslovené otázky: Prečo sa mi nedarí? Prečo nie som taká úspešná ako ostatní?

Myslím si, že nebudem ďaleko od pravdy, keď poviem, že aj ty poznáš dni, ktoré sú tmavšie ako noc. Obdobia samoty a bolestnej prázdnoty. Chvíle hľadania a objavovania niečoho nového. Ak je to tak, potom držíš v ruke tú správnu knihu. Príbeh, ktorý sa dotýka každého z nás. Román o dievčine menom Sany.

Sany žije so svojimi rodičmi. No nech sa snaží akokoľvek, nevie si nájsť cestu k svojej matke. Pocity menejcennosti sa stávajú súčasťou jej osobnosti, preto musí chodiť na pravidelné terapie. Jej rodina túži po šťastí a využíva na to každú príležitosť. A tak sa Sany jedného dňa stretne s kňazom, ktorý jej povie: Si vyvolená.

Nerozumie mu. Je presvedčená o svojej biede. Nik ju nemá rád. Ba dokonca ani nepomyslí na to, že by mohla byť v budúcnosti šťastná.

Nakoniec sa rozhodne postaviť proti svojej rodine a vybrať sa vlastnou cestou. Tá ju zavedie do zariadenia pre duševne chorých, kde stretáva priateľov, ktorých jej zosiela nebo.

Ako do jej príbehu vstúpil Boh? Má moc nad ľuďmi, ktorí nechcú obmäkčiť srdcia?

Je pravda, že vstupuje aj do úplnej tmy?
Čítať viac
Počet strán
324
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
294 g
ISBN
9788099907004
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
442267
Štýl
duchovný
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
BeneMedia
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

5 hodnotení

3
1
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Veľmi rada by som knihu pochválila, ale našla som v nej mnohé nedostatky. Preto ak mám byť spravodlivá, táto kniha si tri hviezdičky zaslúži naozaj len kvôli obálke a odvahe vydavateľa priniesť aj takéto príbehy na knižný trh.
Rušivo pri čítaní pôsobili aj chýbajúce prázdne riadky oddeľujúce odseky v rámci kapitoly, keď sa pozornosť presúvala na iné postavy. Občas mi až po pár vetách docvaklo, že daný dialóg sa odohráva už na inej scéne.
Opäť cítiť veľké tlačenie na pílu v odovzdávaní duchovných posolstiev, vyčíňanie Zlého zase pripomína bububu malých čertíkov.
Ak by som mala porovnať, Dokonalá sa vydarila predsa trochu lepšie. Hľadajúca ma miestami prestávala baviť, pretože som vedela, akým smerom sa (pomerne dlhý) dej uberá. Ale nehádžem flintu do žita a som zvedavá na ďalšie pokusy o dobrý kresťanský román.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

Andrea
Neoverený nákup
13.11.2023
Hľadajúca
Veľmi pútavo napísaný román. Príbeh opisuje mladé dievča Sany a jej rodinu. Rodinné vzťahy nie sú vždy dokonalé, niekedy sú práve dosť komplikované. Sany sa cíti stratená, dokonca chce ukončiť život. Cíti sa osamelo a je presvedčená, že matka ju nemá rada, len nechápe prečo. Aké rodinné tajomstvá táto rodina skrýva? Boh pošle na pomoc anjelov v ľudskej podobe. Nielen Boh posiela svojich anjelov, ale aj Zlý, ktorý chce získať ich ľudské duše. Postavy v príbehu, nie iba Sany,postupne dozrievajú. Veľmi dobre opísaný duchovný boj medzi dobrom a zlom. Kniha sa číta skvele, odporúčam. Čítať viac
Martina T.
Neoverený nákup
29.7.2020
Príbeh sa mi veľmi páčil. Bol o otázkach, ktoré si kladú mladí ľudia počas dospievania a často sa k nim vracajú aj v dospelosti. Rodinné vzťahy asi v žiadnej rodine nie sú dokonalé, mnohokrát sú komplikované. Dozrievanie postáv počas deja a duchovný boj, ktorý sa dial boli veľmi dobre opísané. Jedinú pripomienku mám, že niekedy som nevedela rozlíšiť vnútorný dialóg človeka od dialógu postáv. Čítať viac
Monika
Neoverený nákup
18.7.2019
Úžasná kniha
Skvelý a napínavý príbeh obsahujúci viac scén. Pri čítaní som nemohla odtrhnúť zrak. Vrelo odporúčam. Čítať viac

Recenzie, kritiky

Hľadajúca (Monika Zbínová), monicqa.sk

„Charlie jemne pohladil povrch pultu. Koľko rozhovorov viedol ponad tento kúsok kameňa? A koľko kníh sa prenieslo ponad tento pult, aby zmenili život? Dokonca aj zachránili život? Knihy to dokážu. To bol hlavný dôvod, prečo Charlie veril v kníhkupectvo.. “

Most - Karen Kingsbury, 2017
Most
Karen Kingsbury