Dobrá myslivna
E-kniha

Mozek je jako houba, která musí neustále nasávat nové informace nebo alespoň pracovat s těmi, které již „vsála“, aby nedošlo k vysychání, drolení – zkrátka zapomínání. Je to... Čítať viac

Vydavateľstvo
Pointa, 2020
Počet strán
272

Mozek je jako houba, která musí neustále nasávat nové informace nebo alespoň pracovat s těmi, které již „vsála“, aby nedošlo k vysychání, drolení – zkrátka zapomínání. Je to podobné jako se svaly: co neposilujeme, to se... Čítať viac

  • PDF
  • Čeština

9,26 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Dobrá myslivna - Veronika Nešporová, Pointa, 2020
E-kniha
9,26 €

Viac o e-knihe

Mozek je jako houba, která musí neustále nasávat nové informace nebo alespoň pracovat s těmi, které již „vsála“, aby nedošlo k vysychání, drolení – zkrátka zapomínání. Je to podobné jako se svaly: co neposilujeme, to se ztrácí, chřadne, snadno se unaví a nakonec třeba i vypoví službu.
Speciální pedagožka Veronika Nešporová pracuje zejména se seniory, kteří trpí Alzheimerovou chorobou. Z osvědčených cvičení, která pro ně vytvořila, sestavila knihu, která má inspirovat, potrápit, pobavit, ale hlavně potrénovat hlavy nejen našich prarodičů. Jeden totiž nikdy neví, kdy si z nákupního seznamu zapamatuje sotva jeho polovinu.
Čítať viac
Počet strán
272
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
834851
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Pointa
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

„Úspech je ísť od jedného neúspechu k druhému a nedať sa odradiť.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur