Odstíny života 2
E-kniha

Hodnota krve

Některá pouta nelze ignorovat – o tom se Alexandra Goodwynová přesvědčila ve chvíli, kdy ji bohové přivedli zpět ze záhrobí, aby rozhodla odvěkou bitvu mezi dobrem a zlem. Od... Čítať viac

Vydavateľstvo
E-knihy jedou
Počet strán
435

Některá pouta nelze ignorovat – o tom se Alexandra Goodwynová přesvědčila ve chvíli, kdy ji bohové přivedli zpět ze záhrobí, aby rozhodla odvěkou bitvu mezi dobrem a zlem. Od toho dne sice uběhl už nějaký pátek, ale Alex ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

3,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Odstíny života 2 - Lusy Adams, E-knihy jedou
E-kniha
3,90 €

Viac o e-knihe

Některá pouta nelze ignorovat – o tom se Alexandra Goodwynová přesvědčila ve chvíli, kdy ji bohové přivedli zpět ze záhrobí, aby rozhodla odvěkou bitvu mezi dobrem a zlem. Od toho dne sice uběhl už nějaký pátek, ale Alex se k porážce svého osudového protivníka ani o krok nepřiblížila. Její pokračující neúspěch jí způsobuje problémy se spojenci i pořádnou bolest hlavy. Ta se ještě zhorší, když se ve městě objeví nový nepřítel a ohrozí vše, co je jí drahé. Jak má ale porazit nesmrtelnou příšeru z legend?
Čítať viac
Počet strán
435
Naše katalógové číslo
851983
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
E-knihy jedou
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

3 hodnotenia

1
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

5.2.2021
Séria Odstíny života je ako štýlom písania, tak i prostredím, do ktorého je dej zasadený, inšpirovaná americkou "školou" mestskej fantasy. V druhej knihe sa znovu stretnete so spasiteľkou Alex, ktorá má rozhodnúť zápas medzi dobrom a zlom, len stále netuší ako. Alex a jej priateľom lovcom skomplikuje život postava z minulosti jedného z nich, ktorá so sebou privedie priam legendárneho nepriateľa.

Kniha nevybočuje z roviny, ktorú si autorka stanovila pri jednotke - text plynie rýchlo vďaka svižným, najmä humorným dialógom, absencii zdĺhavých opisov a scénam, v ktorých sa neustále čosi deje. Ak sa necháte pohltiť dejom, máte na večer o zábavu postarané. Dôležitou súčasťou série sú vzťahy - priateľské, no hlavne romantické - a s nimi súvisiaca dráma, ktorej tam nájdete požehnane. Dočkáte sa emócií, prekvapujúcich milostných rozhodnutí i ľahkej erotiky. Pripájam varovanie pre odporcov milostných trojuholníkov. V knihe je skrátka príliš veľa sexy chlapov, aby v tom mala Alex od začiatku jasno.

Hlavný zloduch vám bude na pohľad známy, no autorka mu dodala svojský šmrnc a zaujímavú backstory. Viac priestoru konečne získava autorkina pôvodná mytológia. Prvý diel sotva poodkryl tajomstvá Alexinho poslania - dvojka otvára dvere a necháva čitateľov vidieť celý širší obraz. Súboj s Diablom ale ostáva v nedohľadne. Snáď sa v tretej časti autorka viac zameria na veľký zápas, ktorý nám sľubovala už anotácia 1. časti.

Kým v prvej tretine knihy nemáte poňatia, čo bude jej pointou, neskôr začne byť zápletka jednoduchšia a viac predvídateľná. Avšak vynahradia vám to zaujímavé nové scenérie, väčší priestor pre spoznávanie obľúbených postáv a predovšetkým akčné finále. Ak obľubujete romantickú a osobnostnú drámu odohrávajúcu sa na fantastickom pozadí, toto môže byť čítaním pre vás.
Čítať viac

„Dni, ktoré neboli ničím výnimočné, dni,v ktorých sa neudialo nič, čo by vybočovalo z priemeru, nič hodné povšimnutia. Holá každodennosť. Čosi, čo človeku začne chýbať, až keď sa to rozsype. “