Dům fúrií - Madeleine Roux, Jota, 2018

21,89 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Dům fúrií

Přicházejí sem zemřít

Louisa Dittonová je osamělá a plachá. Poté, co utekla ze školy, kde byly kruté tresty na denním pořádku, je nadšená, když se seznámí se starou ženou, která jí nabídne místo... Čítať viac

Vydavateľstvo
Jota, 2018
388 strán
5-6 hodín čítania

Louisa Dittonová je osamělá a plachá. Poté, co utekla ze školy, kde byly kruté tresty na denním pořádku, je nadšená, když se seznámí se starou ženou, která jí nabídne místo pokojské v penzionu. Brzy po příjezdu do Coldthistle Hou Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v troch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Umenie podnikať - Ivica Ďuricová,Miriama Polohová, Simona Kubán a kolektív, SCR, 2024

Viac o knihe

Louisa Dittonová je osamělá a plachá. Poté, co utekla ze školy, kde byly kruté tresty na denním pořádku, je nadšená, když se seznámí se starou ženou, která jí nabídne místo pokojské v penzionu. Brzy po příjezdu do Coldthistle House si však Louisa začne uvědomovat, že záhadný majitel penzionu, pan Morningside, poskytuje svým hostům mnohem víc než jen ubytování. Ve skutečnosti je tento dům místem soudu a pan Morningside a jeho zaměstnanci vykonávají nad hosty svou vlastní temnou verzi spravedlnosti. Nad hosty, jejichž hříchy považují za neodčinitelné.
Louisa se začne bát o mladého muže jménem Lee, který se svou neobyčejnou laskavostí od ostatních hostů výrazně odlišuje. Louisa si uvědomuje, že je možná na ní, aby ho před tak hrozivým koncem uchránila. Ale jak může Louisa vědět, komu v tomto domě plném klamu a lží věřit?

Kniha je doplněna příznačnými ilustracemi a fotografiemi, které oživují podivný svět, ve kterém je hranice mezi lidmi a duchy opravdu tenká.
Čítať viac
Originálny názov
House of Furies
Počet strán
388
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
643 g
ISBN
9788075653840
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
436433
Štýl
dobrodružný, napínavý, tragický, mysteriózny
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Jota
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

3 hodnotenia

2
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

11.4.2019
výborná
Musím sa priznať, Asylum séria od autorky sa mi celkom páčila, ale nebola som úplne nadchnutá. Preto som sa trošku bála tejto knihy. Bude dosť dobrá? Na jedno prečítanie? Alebo ju vôbec nedokončím?
No musím povedať, že ma veľmi príjemne prekvapila. Od začiatku bola zaujímavá, zaujímalo ma čo sa bude diať ďalej. Boli tam veľmi nečakané zvraty a ked sa dozviete podstatu Coldthistle domu, garantujem vám, že kniha bude nepoložiteľná.
Odporúčam všetkým čitateľom, ktorí túžia po niečom novom, vzrušujúcom, trošku s príchuťou hororu!
Čítať viac

Vydavateľstvo Jota

Čítať viac

„A aby sme to zamotali ešte viac; niečo môže vyzerať skutočné, ale v skutočnosti to vôbec neexistuje, zatiaľ čo pravda nezávisí od toho, čo je skutočné alebo vnímané ako skutočné.“

Rázcestia - William Paul Young, 2013
Rázcestia
William Paul Young