Domáce rozprávky - Róbert Horka, Radka Hrabovská (ilustrácie), Zaex, 2014

5,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Domáce rozprávky - Róbert Horka, Radka Hrabovská (ilustrácie), Zaex, 2014
Domáce rozprávky - Róbert Horka, Radka Hrabovská (ilustrácie), Zaex, 2014

Domáce rozprávky

Každý má svoj domov – miesto, kam sa večer vracia. Na toto miesto si so sebou berie ľudí, ktorí sú mu drahí, alebo keď sa to nedá, tak aspoň ich obrázky a fotky. Na tomto mieste... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zaex, 2014
Počet strán
104

Každý má svoj domov – miesto, kam sa večer vracia. Na toto miesto si so sebou berie ľudí, ktorí sú mu drahí, alebo keď sa to nedá, tak aspoň ich obrázky a fotky. Na tomto mieste si schováva aj veci, ktoré mu pomáhajú a ktoré sa mu páčia... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 17 knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania
Domáce rozprávky - Róbert Horka, Radka Hrabovská (ilustrátor), Zaex, 2022
Pevná väzba
Slovenčina, 2022
Na sklade 1 ks

7,90 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024

Viac o knihe

Každý má svoj domov – miesto, kam sa večer vracia. Na toto miesto si so sebou berie ľudí, ktorí sú mu drahí, alebo keď sa to nedá, tak aspoň ich obrázky a fotky. Na tomto mieste si schováva aj veci, ktoré mu pomáhajú a ktoré sa mu páčia.

Je úžasné, že hoci veci nežijú, majú svoje malé príbehy. Napríklad bábika, s ktorou sme sa radi hrali, keď sme boli malí. Alebo hrnček, ktorý nám darovala starká, a keď sa naň pozrieme, vždy nám ju pripomenie. Preto pozývam deti aj dospelých, aby sa spolu so mnou na chvíľku ponorili do úžasného sveta domácich vecí, lebo tam sa môžeme naučiť veľa dobrého a užitočného.

Pozývam vás prejsť sa z kuchyne do kúpeľne, odtiaľ cez chodbu do detskej izby, obývačky až napokon cez pivnicu vyjdeme von a vstúpime do záhrady. Všade tam nájdeme veci so záhadnými a poučnými príbehmi. Zopár z nich som pre vás pozbieral a teta Radka ich zasa krásne vymaľovala. Preto za mňa aj za vás všetkých tete Radke a všetkým, ktorí túto knižku zmajstrovali, srdečne ďakujem.
Hlavne však ďakujem dobrému Pánu Bohu, ktorý mi všetky tie tajomstvá vecí ukázal.Teraz už stačí len otvoriť dvere, či vlastne obrátiť list a vstúpiť do rozprávky.
Róbert Horka

Čítať viac
Počet strán
104
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
147×207 mm
Hmotnosť
145 g
ISBN
9788089676231
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
201415
Ilustrácie
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Zaex
Pre koho
pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

2 hodnotenia

1
0
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Petra Hrebeňáková
Neoverený nákup
21.12.2015
skvelá kniha odporúčam
Dostali sme ako darček a moja 6-ročná dcéra ma každý večer prosí aspoň o dve rozprávočky. Sú o bežných veciach z domácnosti, ale veľmi pekne spracované a poučné. Musím priznať, že čítanie baví aj mňa. :-) Už nám do konca veľa nezostáva, zišlo by sa pokračovanie... Čítať viac

Recenzie, kritiky

Žehlička, sporák, zrkadlo, koberec, budík. Samé obyčajné veci z domácnosti. Ale pozor! Ten budík je múdry, koberec namyslený, zrkadlo klamárske, žehlička dobrosrdečná a sporák zlomyseľný! A to už nie sú obyčajné domáce predmety, ale rozprávkové vecičky. Bolo by škoda, keby ich príbehy niekto nevyrozprával a nikto si ich neprečítal. Tieto rozprávky nám otvárajú oči. Možno sa aj u vás doma nájde niečo, čo nie je obyčajné, ale rozprávkové.
Daniel Hevier

„Na veľa ciest v živote sa dá zohnať mapa, ale najvzácnejšie sú tie, ktoré nečakáme. “