Notes on an Execution - Danya Kukafka, Orion, 2022

23,37 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Notes on an Execution - Danya Kukafka, Orion, 2022
Notes on an Execution - Danya Kukafka, Orion, 2022

Notes on an Execution

Ansel Packer is scheduled to die in twelve hours. He knows what he's done, and now awaits the same fate he forced on those girls, years ago. Ansel doesn't want to die; he wants... Čítať viac

Vydavateľstvo
Orion, 2022
320 strán
4-5 hodín čítania

Ansel Packer is scheduled to die in twelve hours. He knows what he's done, and now awaits the same fate he forced on those girls, years ago. Ansel doesn't want to die; he wants to be celebrated, understood... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
24,70 €

23,37 €

-5 %
U dodávateľa 1 ks
Posielame do 4 – 6 dní
Ďalšie knižné vydania
Notes on an Execution - Danya Kukafka, Phoenix Press, 2023
Brožovaná väzba
Angličtina, 2023
Viac ako 30 dní
-5 %

13,29 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Kliatba pravej lásky - Stephanie Garber, YOLi, 2024
Notes on an Execution - Danya Kukafka, Orion, 2022
23,37 €

Viac o knihe

Ansel Packer is scheduled to die in twelve hours.He knows what he's done, and now awaits the same fate he forced on those girls, years ago. Ansel doesn't want to die; he wants to be celebrated, understood. But this is not his story.As the clock ticks down, three women uncover the history of a tragedy and the long shadow it casts.Lavender, Ansel's mother, is a seventeen-year-old girl pushed to desperation. Hazel, twin sister to his wife, is forced to watch helplessly as the relationship threatens to devour them all. And Saffy, the detective hot on his trail, is devoted to bringing bad men to justice but struggling to see her own life clearly.This is the story of the women left behind.Blending breathtaking suspense with astonishing empathy, Notes On An Execution presents a chilling portrait of womanhood as it unravels the familiar narrative of the American serial killer, interrogating our cultural obsession with crime stories, and asking readers to consider the false promise of looking for meaning in the minds of violent men.
Čítať viac
Počet strán
320
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
214×134 mm
Hmotnosť
324 g
ISBN
9781474625968
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1392977
Štýl
mysteriózny, napínavý
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Orion
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Natália z nathalysreading
Neoverený nákup
8.5.2023
@nathalysreading Pozeráme sa na vraha - Ansela - pred popravou, ktorý odpočítava svoje hodiny na tejto zemi. Spomína si, ľutuje sa a chce byť velebený. No na druhej strane je táto kniha príbehom silných žien. Žien, ktoré mu skrížili cestu. Sú vyobrazené ako protiklad jeho zverstiev. Ako nezastaviteľná ženská sila, ktorú nepokorí nič. Ani krutý osud. Tento kontrast som zbožňovala. Síce sa niektorým môže zdať, že spisovateľka sa vraha zastáva (čo môžeme poľahky vydedukovať z toho, akým spôsobom o ňom píše), ale podľa mňa to nie pravda. Chce nám iba ponúknuť nestranný pohľad.

Vraždy sa v diele skoro vôbec nespomínajú. Dôraz sa kladie na duševný svet žien a, samozrejme, aj na Anselov, no aspoň vidíme príbeh z každého uhla pohľadu. Je veľmi komplexný a to som ocenila.

Aj keď má autorkina jediná kniha preložená do slovenčiny – Dievča v snehu (ktorú som nečítala), zlé recenzie, toto vám odporúčam. Buď ľudia nedokážu oceniť talent, alebo sa Danya zlepšila.
Čítať viac

„Existujú ľudia, vedľa ktorých môžeme stráviť roky a nemať si čo povedať, a ľudia, s ktorými na rozhovory nestačí celý život.“