Zmeňte svoj svet
E-kniha

Keď nás obklopujú sociálne problémy a vidíme nespravodlivosť, násilie, korupciu, chudobu či rozpad vzťahov, často nedokážeme nájsť v sebe odvahu na to, aby sme zakročili.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2021
Počet strán
256

Keď nás obklopujú sociálne problémy a vidíme nespravodlivosť, násilie, korupciu, chudobu či rozpad vzťahov, často nedokážeme nájsť v sebe odvahu na to, aby sme zakročili. Kladieme si otázku: Prečo s tým nikto nič nespraví? Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,70 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Angie Argalášová:Skutočné prázdniny.Branislav Argaláš,2024

Viac o e-knihe

Keď nás obklopujú sociálne problémy a vidíme nespravodlivosť, násilie, korupciu, chudobu či rozpad vzťahov, často nedokážeme nájsť v sebe odvahu na to, aby sme zakročili. Kladieme si otázku: Prečo s tým nikto nič nespraví? Namiesto bezmocného prizerania by sme sa radšej mali spýtať sami seba: Čo s tým môžem urobiť ja? Verte, že niečo určite! Práve vy môžete byť ten, kto urobí zo sveta lepšie miesto!

Ako napríklad dvaja svetoznámi koučovia a bestselleroví autori John C. Maxwell a Rob Hoskins, ktorí začali meniť svet malými krokmi - každodennou drobnou pomocou ľuďom vo svojom okolí. Po rokoch úsilia vyvinuli úspešnú a efektívnu stratégiu na uskutočňovanie pozitívnych životných zmien.

V knihe Zmeňte svoj svet sa chcú o túto stratégiu podeliť. Na množstve poučných príkladov, príbehov a ich osobných skúseností pochopíte, že si ju môžete osvojiť i vy. Stačí sa rozhodnúť, či budete iba svedkami neprávosti, alebo či budete konať.
Pridajte sa nielen k mocným biznismenom, ale aj k obyčajným ľuďom, ktorí nabrali odvahu a začali meniť svoj svet!
Čítať viac
Originálny názov
Change your world: how anyone, anywhere can make a difference
Počet strán
256
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1419819
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

2 hodnotenia

1
1
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Autori

Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Ja som však chcela úctu. Chcela som si vybudovať vlastnú cestu, vlastný život, na ktorý by som bola hrdá.“

Listy do neba - Lisa Wingate, 2015
Listy do neba
Lisa Wingate