Vražda na odpočívadle
E-kniha

Vražda Holanďanky a pokus o vraždu jej manžela zo strany dvoch Slovákov na rakúskom odpočívadle si svojím medzinárodným rozmerom získali v rokoch 1990 až 1992 pozornosť... Čítať viac

Vydavateľstvo
Dixit, 2022
336 strán
5-6 hodín čítania

Vražda Holanďanky a pokus o vraždu jej manžela zo strany dvoch Slovákov na rakúskom odpočívadle si svojím medzinárodným rozmerom získali v rokoch 1990 až 1992 pozornosť európskych médií. Autor David Púchovský ... Čítať viac

  • PDF
  • Slovenčina

11,59 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Vražda Holanďanky a pokus o vraždu jej manžela zo strany dvoch Slovákov na rakúskom odpočívadle si svojím medzinárodným rozmerom získali v rokoch 1990 až 1992 pozornosť európskych médií. Autor David Púchovský preštudoval viac ako štyritisíc strán vyšetrovacieho spisu, niekoľko rokov si dopisoval s oboma odsúdenými a skontaktoval sa nielen so slovenskými pamätníkmi vyšetrovania a súdneho procesu, aby čitateľovi odhalil šokujúce okolnosti vraždy, ktorá nemala vo svojom čase obdobu.
Ján Molnár a Ľubor Masár si ako prví Slováci v histórii vypočuli od ponovembrového súdu rozsudok: doživotie. Zámka bez kľúča v ich cele zacvakla po tom, čo sa stali súčasťou ľudskej tragédie, ktorá si v mnohom vyslúžila prívlastok naj. Tragédie, ktorá svojimi zvratmi, hrou osudu, maličkosťami, čiastkovými príbehmi, malichernosťami, svojou infantilnou pesničkou spievanou v predvečer vraždy a ďalšími čriepkami pripomína trilerový horor v podaní gýčového béčkového spracovania od slávneho režiséra Quentina Tarantina.
Bohužiaľ, čisté zlo, horor, krv, utrpenie, zničené životy a hnus Vraždy na odpočívadle sú realitou.
Čítať viac
Počet strán
336
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1445387
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Dixit
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vydavateľstvo Dixit

Čítať viac

„Svet je plný magických vecí, ktoré trpezlivo čakajú, kým budeme vnímavejší.“

Iba desať dní - Michaela Brnková, 2022
Iba desať dní
Michaela Brnková