Plukovník Daniel Rudolf Anrig sa narodil 10. júla 1972 v obci Walenstadt v kantóne Sankt Gallen. V rokoch 1992 až 1994 bol radovým členom Švajčiarskej gardy – halapartníkom. Po návrate do Švajčiarska študoval občianske a cirkevné právo na univerzite vo Fribourgu. Od roku 2006 bol veliteľom polície v kantóne Glarus. 19. augusta 2008 ho pápež Benedikt XVI. vymenoval za 34. veliteľa Švajčiarskej gardy. V roku 2015 sa stal veliteľom leteckej polície v kantóne Zürich. Vydanie knihy Vatikánska kuchárka sa podarilo zrealizovať aj vďaka jeho podpore. Veľmi mu záleží na rozvíjaní talentu u svojich vojakov.
sa narodil v Zürichu, detstvo a mladosť prežil vo Wetzikone. Ako osemnásťročný napísal stredoškolskú prácu, ktorá vyšla knižne pod názvom Mit 80 Tellern um die Welt (S 80 taniermi okolo sveta). Zo dňa na deň sa dostal do pozornosti médií a objavil sa v početných televíznych reláciách, medzi inými aj v známej švajčiarskej talkshow Kurta Aeschbachera.
Po absolvovaní praxe v reštaurácii Motto del Gallo v mestečku Torricella-Taverne nastúpil v roku 2009 na stáž k Antoniovi Colaiannimu, šéfkuchárovi rešturácie Il Casale vo Wetzikone, recenzovanej v prestížnom gastronomickom bedekri Gault et Millaut. Svoje kulinárske vzdelanie zavŕšil dvojročným pôsobením v Colors, v reštaurácii banky UBS v Zürichu.
Ako dvadsaťdvaročný uviedol na knižný trh svoju druhú kuchársku knihu Durch die Jahreszeiten (Štyrmi ročnými obdobiami), ktorú napísal so šéfkuchárom Stephanom Wunderlichom.
Švajčiarsky denník Tagesanzeiger prirovnáva Geissera k svetoznámemu Jamiemu Oliverovi. Popri Geisserových úspechoch a talente vyzdvihuje aj jeho oduševnenie a charizmu, ktorými si získava početných priaznivcov.
V rokoch 2013 až 2015 pôsobil v službách Svätého Otca ako člen Pápežskej švajčiarskej gardy vo Vatikáne. Napísal ďalšiu kuchársku knihu Buon Appetito, ktorej sa dostalo uznania aj v zahraničí. Od septembra 2015 pracuje David Geisser ako kuchár na rôznych podujatiach. Popritom vystupuje ako hosť v televíznych reláciách a cestuje po svete, aby predstavil svoje kuchárske umenie. V roku 2016 mu vyšla kuchárska kniha venovaná chuťovkám Apéro riche: Kleine Häpchen erhalten die Freundschaft (Apéro riche: priateľstvo utužujú maličkosti).
Strážmajster Pápežskej švajčiarskej gardy vo Vatikáne sa narodil 29. mája 1978 v Luzerne. Svoje detstvo a mladosť prežil v obci Küssnacht, v hoteli, ktorý jeho rodina vedie už celé generácie. Po vyučení za cukrára-pekára pracoval istý čas v rodinnom podniku. Po skončení vojenskej služby vstúpil 1. novembra 1999 do Švajčiarskej gardy. Zodpovedal za plánovanie služieb, vzťahy s médiami a prezentáciu gardy na sociálnych sieťach. Po pätnástich rokoch v službe sa rozhodol opustiť gardu a študovať turizmus na hotelovej škole v Luzerne.