365 dní s Pátrom Piom
E-kniha

Pre svet by bolo ľahšie prežiť bez slnka než bez svätej omše. svätý Páter Pio. Výber najpôsobivejších úryvkov z listov svätého Pátra Pia, ktoré písal svojim duchovným synom a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zachej, 2021
Počet strán
416

Pre svet by bolo ľahšie prežiť bez slnka než bez svätej omše. svätý Páter Pio. Výber najpôsobivejších úryvkov z listov svätého Pátra Pia, ktoré písal svojim duchovným synom a dcéram ponúka čitateľovi možnosť prežiť jeden... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

365 dní s Pátrom Piom - Gianluigi Pasquale, Zachej, 2021
E-kniha
11,90 €

Viac o e-knihe

Pre svet by bolo ľahšie prežiť bez slnka než bez svätej omše. svätý Páter Pio

Výber najpôsobivejších úryvkov z listov svätého Pátra Pia, ktoré písal svojim duchovným synom a dcéram ponúka čitateľovi možnosť prežiť jeden rok v spoločnosti charizmatického a obľúbeného duchovného vodcu. Kniha je pozvaním k bohato prestretému stolu múdrosti, z ktorého sa môžeme posilniť slovami útechy a povzbudenia. Konkrétne rady svätca z Pietrelciny sú nástojčivé a aktuálne aj po desaťročiach.

Obdivuhodný život Pátra Pia, ktorý v každom okamihu žil Božiu prítomnosť, dodáva vážnosť každému jeho napísanému či vyslovenému slovu. 365 dní s Pátrom Piom sprístupňuje silu duchovnosti a osobnosti skutočného otca, ktorý sprostredkúval svojim duchovným deťom vieru a život v pravde.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov


„Ti, kdo milují víc, než jim lze dát, jsou nakonec vždy na obtíž.“

Ani později, ani jinde - Delphine de Vigan, 2019
Ani později, ani jinde
Delphine de Vigan