Frankův kouzelný fotbal (BOX) - Frank Lampard, CPRESS, 2014

28,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Frankův kouzelný fotbal (BOX) - Frank Lampard, CPRESS, 2014
Frankův kouzelný fotbal (BOX) - Frank Lampard, CPRESS, 2014

Frankův kouzelný fotbal (BOX)

1. - 5. díl

Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. Navíc s kouzelným míčem zažívají dobrodružství, o kterých se jim ani nesnilo! Vydejte se spolu s nimi porazit... Čítať viac

Séria
Frankův kouzelný fotbal
Vek
5+
Vydavateľstvo
CPRESS, 2014
Počet strán
536

Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. Navíc s kouzelným míčem zažívají dobrodružství, o kterých se jim ani nesnilo! Vydejte se spolu s nimi porazit nebezpečné piráty, zahrát si fotbal v římské aréně či na Divokém západě, postavit se Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024

Viac o knihe

Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. Navíc s kouzelným míčem zažívají dobrodružství, o kterých se jim ani nesnilo! Vydejte se spolu s nimi porazit nebezpečné piráty, zahrát si fotbal v římské aréně či na Divokém západě, postavit se strašidelné mumii anebo hrozivým rytířům.

Frankův kouzelný fotbal: Frankie a piráti:
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. Ale když vyhrají na pouti starý fotbalový míč, budou přeneseni do kouzelného světa fotbalu, o kterém vůbec netušili, že existuje! Může Frankie a jeho tým porazit piráty a vrátit se domů?

Frankův kouzelný fotbal: Frankie a Římané:
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. A když mají nyní kouzelný fotbalový míč, hrají proti týmům, které si dříve neuměli ani představit! Nyní je Frankieho fotbalový míč přenese do římské arény. Dosáhne zde jeho tým bouřlivého úspěchu, anebo bude tato fotbalová bitva nad jejich síly?

Frankův kouzelný fotbal: Frankie a kovbojové:
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. A když mají nyní kouzelný fotbalový míč, hrají proti týmům, které si dříve neuměli ani představit! Když jsou přeneseni zpět na Divoký západ, Frankieho tým bude muset obstát tváří v tvář proti několika nabručeným kovbojům. Dokážou v pravé poledne vyhrát penaltový rozstřel?

Frankův kouzelný fotbal: Frankie a mumie:
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. A když mají nyní kouzelný fotbalový míč, hrají proti týmům, které si dříve neuměli ani představit. Když jsou ale Frankie, Charlie, Louisa a jejich psí kamarád Max přeneseni do starodávného Egypta, čeká je tam překvapení. Dokážou porazit tým strašidelné mumie?

Frankův kouzelný fotbal: Frankie a rytíři:
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. A když mají nyní kouzelný fotbalový míč, hrají proti týmům, které si dříve neuměli ani představit. Tentokrát jsou Frankie, Louisa, Charlie a jejich věrný Max přeneseni do středověku a musejí bojovat s hrozivými rytíři, aby se mohli dostat zpátky domů.
Čítať viac
Originálny názov
Frankie's Magic Football
Príloha
Hrací karty
Počet strán
536
Väzba
pevná väzba
Rozmer
126×198 mm
Hmotnosť
57 g
ISBN
9788026405993
Rok vydania
2014
Vekové odporúčanie
5+
Naše katalógové číslo
194260
Jazyk
čeština
Preklad
Séria
Frankův kouzelný fotbal
Vydavateľstvo
CPRESS
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Frank Lampard

Čítať viac

Vydavateľstvo CPRESS

Čítať viac

„Nenávisť je láska bez znalosti faktov. V každom človeku, ktorého nemáme radi, existujú skutočnosti, ktoré by náš vzťah mohli zmeniť, keby sme ich poznali.“

Jediný - Richard Bach, 1994
Jediný
Richard Bach