Vango - Timothée de Fombelle, Walker books, 2013

17,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Vango - Timothée de Fombelle, Walker books, 2013
Vango - Timothée de Fombelle, Walker books, 2013

Vango

Raised by a strange nanny in Sicily, Vango grows up with one friend, a priest Zefiro, who lives in a monastery hidden from sight. On reaching adulthood, Vango decides to follow... Čítať viac

Vek
9+
Vydavateľstvo
Walker books, 2013
432 strán
6 hodín čítania

Raised by a strange nanny in Sicily, Vango grows up with one friend, a priest Zefiro, who lives in a monastery hidden from sight. On reaching adulthood, Vango decides to follow in Zefiro's steps, but at the moment he is taking his ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania
Vango - Timothée de Fombelle, Baobab, 2013
Brožovaná väzba
Čeština, 2013
Na sklade 1 ks
-17 %

24,90 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Raised by a strange nanny in Sicily, Vango grows up with one friend, a priest Zefiro, who lives in a monastery hidden from sight. On reaching adulthood, Vango decides to follow in Zefiro's steps, but at the moment he is taking his holy orders at Notre Dame in Paris, he is falsely accused of a crime and has to go on the run. This is a breathless and highly cinematic story that follows Vango travelling by Zeppelin across Europe from Stromboli to Nazi Germany, from Scotland to the Soviet Union, climbing the rooftops of Paris, crossing the paths of arms traffickers, crooked policemen, Russian spies and even Stalin.
Čítať viac
Počet strán
432
Väzba
pevná väzba
Rozmer
150×230 mm
Hmotnosť
663 g
ISBN
9781406354010
Rok vydania
2013
Vekové odporúčanie
9+
Naše katalógové číslo
178599
Štýl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
angličtina
Pôvod
Francúzsko
Vydavateľstvo
Walker books
Pre koho
new adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

5 hodnotení

4
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

11

Ku knihám ma priviedli rodičia. Do dnešných dní spomínam na veselé večerné čítania s ocinom. Ako veľkáčka som brigádovala v antikvariáte s knihami. Čítam najmä v autobuse cestou do a z práce, ale občas sa mi podarí ukradnúť si chvíľku aj doma. Po narodení dcérky Mišky som začala opäť objavovať svet detských kníh, ktoré som si zamilovala pre ich nádherné ilustrácie a posolstvo. Večerné zaspávanie bez spoločného čítania si už nevie predstaviť ani Miška ani ja. Píšem blog o pekných detských knihách Mimi malá knihomilka.

Zdenka Waradzinová
Overený zákazník
28.6.2019
Vango
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Skvelé čítanie tento Vango. Pravdupovediac, iné som ani nečakala.
Knihy od autora Timothée de Flombelle mám rada. Škoda, že Vangom som prečítala všetky, ktoré vyšli v češtine.
Dej knihy je zasadený do obdobia medzi svetovými vojnami, do éry vzducholodí a mrakodrapov.
Vanga, spolu s jeho opatrovateľkou, ako malého chlapca vyvrhne more na breh jedného z Liparských ostrovov pri Sicílii. Keď podrastie, začne pátrať po svojich rodičoch, lebo sa ho niekto pokúša zabiť a bez toho, aby poznal minulosť nemôže spoznať ani svojho nepriateľa.
Vango je tajuplný a fascinujúci hrdina, ktorý má rád výšky a vy musíte mať radi jeho. Keď sa chce niekam dostať, ide po strechách. Tak sa zoznámi aj so svojou láskou Ethel.
Kniha je plná dobrodružstva, Vango cestuje po Európe aj Amerike, vďaka priateľom sa mu darí unikať nepriateľom, na každej strane sa niečo deje, niet hluchécho miesta. Takže i keď je kniha neprakticky hrubá na nosenie so sebou, prečítanú som ju mala rýchlo.
Čítať viac

„Namaľoval si nejakého hrozne čierneho čerta na stenu a uteká pred ním. No dobre. Ľudia sa všelijako bláznia. Či ja nevyvádzam sprostosti? Ono maľovaný čert sa trochu ošúcha, a vtedy hneď sa uvidí, že nie je ozajstný.“

Zobrané spisy zväzok II - Jozef Cíger Hronský, 2005
Zobrané spisy zväzok II
Jozef Cíger Hronský