Coffee Obsession - Anette Moldvaer, Penguin Books, 2014

17,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Coffee Obsession - Anette Moldvaer, Penguin Books, 2014
Coffee Obsession - Anette Moldvaer, Penguin Books, 2014

Coffee Obsession

This is perfect your barista technique with over 100 global coffee recipes from chai latte to ristretto. Čítať viac

Vydavateľstvo
Penguin Books, 2014
Počet strán
224

This is perfect your barista technique with over 100 global coffee recipes from chai latte to ristretto. Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania (2)
Káva na každý deň - Anette Moldvaer, Ikar, 2016
Pevná väzba
Slovenčina, 2016
Na sklade 1 ks

16,90 €


Kávové opojení - Anette Moldvaer, Esence, 2016
Pevná väzba
Čeština, 2016
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Muž z vysokého zámku - Philip K. Dick, Lindeni, 2024

Viac o knihe

This is perfect your barista technique with over 100 global coffee recipes from chai latte to ristretto. You can take a journey from bean to cup with Coffee Obsession, which shows you how to make iconic coffees through step-by-step barista training. From the techniques of roasting, grinding, tamping and brewing to how to make a cappuccino, you'll learn everything you need to know to make the perfect coffee and about the beauty of latte art. Over 100 recipes include brews to suit every taste, from contemporary favourites such as the flat white to classic choices such as the ideal Irish coffee recipe. From french presses to cloth brewers you'll explore all the different equipment you need to create fantastically flavoured coffee, along with a guide through the flavour wheel and "cupping" tasting notes. You'll also go on a voyage through the life of a coffee bean and learn the ideal harvest seasons and roasts of each different bean, all combined with mouth-watering flavour profiles. Coffee Obsession is perfect for coffee lovers who want to make the best cup of coffee in the world in their own home.
Čítať viac
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
Rozmer
200×236 mm
Hmotnosť
912 g
ISBN
9781409354680
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
174626
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Penguin Books
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

9 hodnotení

6
3
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Názor čitateľa

Keby táto kniha bola kávou, pravdepodobne by patrila k tým najlepším kávam. Je vhodná ako darček pre vášnivého kávičkára, ale aj pre každého, kto sa chce dozvedieť viac o kávach sveta, spôsobe zberu, praženia, či výbere kvalitnej kávy. V knihe nájdete všetky procesy, ktoré predchádzajú vašej každodennej šálke kávy, je doplnená o vhodné ilustrácie, ktoré podnecujú chuť na čerstvú voňavú kávičku. Na záver vás potešia nielen skvelé kávové recepty, ale aj recepty na rôzne sirupy a dochucovadlá káv.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

24.1.2020
Encyklopédia kávy
Skvelá kniha, pekne spracovaná, prehľadná, dobre sa v nej orientuje, plná ilustrácií, fotiek a hodnotných informácií. Ak vnímate jedinečnosť kávy a radi objavujete jej formy a chute tak táto kniha by nemala chýbať vo vašej knižnici. Obsahuje informácie o pôvode kávy, prípravu od plodu až po praženie, chuťové variety, zásady prípravy rôznych nápojov, alternatívnych spôsobov prípravy, recepty nápojov atď.. Ale čo sa mne páči najviac, je detailne rozobratá každá odroda aj oblasti pestovania spolu s chuťovým profilom, čo je super najmä pri nákupe kávy. Je to výborný pomocník, ktorý pomôže rýchlo sa zorientovať vo svete kávy. Čítať viac

„Obyčajné a jednoduché veci sa vravia potichu.“

Medzerový plod - Veronika Šikulová, 2014
Medzerový plod
Veronika Šikulová