Príhody pohotovostného lekára * Pohotovostný lekár zasahuje - Karol Mika, Misijná spoločnosť evanjelia Ježiša Krista, 2011

10,61 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Príhody pohotovostného lekára * Pohotovostný lekár zasahuje

Kto chce zažiť rušné, dramatické situácie, kto chce skúsiť napínavé dobrodružstvá, nech sprevádza lekára frekventovanej oblasti počas pohotovostnej služby... Čítať viac

Vydavateľstvo
Misijná spoločnosť evanjelia Ježiša Krista, 2011
Počet strán
413

Kto chce zažiť rušné, dramatické situácie, kto chce skúsiť napínavé dobrodružstvá, nech sprevádza lekára frekventovanej oblasti počas pohotovostnej služby... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Maja Lunde: Vládkyňa vetra. Tatran, 2024

Viac o knihe

Kto chce zažiť rušné, dramatické situácie, kto chce skúsiť napínavé dobrodružstvá, nech sprevádza lekára frekventovanej oblasti počas pohotovostnej služby.

Ten, kto netúži po napínavých nebezpečenstvách - ale ich občas musí okúsiť na vlastnej koži, kto nebaží za hrdinstvom - ale okolnosti ho nútia, aby sa hrdinsky správal, je pohotovostný lekár. Už povaha jeho povolania ho predurčuje, aby bol čo najrýchlejšie tam, kde je náhle ohrozené zdravie, alebo kde život visí na vlásku. Musí sa ponáhľať na deviate poschodie, kde "práve teraz" nefunguje výťah, ale aj na opustenú samotu, kde sa v snehovej metelici možno dostať jedine po vlastných nohách. Pohotovstný lekár musí ísť na pomoc cez krásny slnečný deň, ale rovnako, ak ho volajú, v daždivej tmavej noci.

Teraz nájdete dve knihy Príhody pohotovostného lekára a Pohotovostný lekár zasahuje od MUDr. Karola Miku v jednom zväzku.
Čítať viac
Počet strán
413
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
140×204 mm
Hmotnosť
501 g
ISBN
9788089279685
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
159744
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Misijná spoločnosť evanjelia Ježiša Krista
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Stanislav Mores
Neoverený nákup
27.2.2014
Pekná a zaujímavá kniha
Myslel som, že kniha bude obsahovať zaujímavé medicínske prípady, s ktorými sa autor stretol - a vlastne aj obsahuje, ale autor sa nezameriava v prvom rade na medicínsku stránku veci, ale ako lekár sa snaží vidieť celého človeka a jeho život. V krízových okamihoch sa často krát odkrýva pravá tvár človeka a vidno, že viac ako lekára tela potrebuje človek Lekára duše.
Musel som si zvyknút na trochu starší štýl jazyka a netradičné písanie v tretej osobe, ale potom som sa nemohol od knihy odtrhnúť a je mi ľuto, že nemá ďalšie pokračovanie.
Čítať viac

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdny čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2015
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano