BricoKids  - Detské náradie a skrutky 2, Janod, 2020

29,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

BricoKids - Detské náradie a skrutky 2

    Detské náradie a skrutky pre malých majstrov BricoKids Janod je nadčasová drevená skladačka pre malých architektov. Drevená hračka je tvorená zo zakladného náradia a 100 ks... Čítať viac

    Výrobca
    Janod, 2020

    Detské náradie a skrutky pre malých majstrov BricoKids Janod je nadčasová drevená skladačka pre malých architektov. Drevená hračka je tvorená zo zakladného náradia a 100 ks dielikov, ktoré sa dajú poskladať na veľa spôsobov. Drevená skladačka je... Čítať viac

    • Hra

    29,99 €

    U dodávateľa 3 ks
    Posielame do 6 – 9 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Blur: Parklife (RSD 2024 Zoetrope Picture) LP - Hudobné albumy, 2024
    BricoKids  - Detské náradie a skrutky 2, Janod, 2020
    29,99 €

    Viac o produkte

    Detské náradie a skrutky pre malých majstrov BricoKids Janod je nadčasová drevená skladačka pre malých architektov. Drevená hračka je tvorená zo zakladného náradia a 100 ks dielikov, ktoré sa dajú poskladať na veľa spôsobov. Drevená skladačka je výborná pre malých majstrov, remeselníkov a architektov, ktorí radi vytvárajú a skladajú nové veci. Chlapci si môžu poskladať rôzne dopravné prostriedky alebo iné stavby, pri tejto skladačke sa deti zaručene nikdy nebudú nudiť.
    Drevená hračka rozvíja nielen motoriku a zručnosť detí ale aj fantáziu a predstavivosť. Detská drevená skladačka je nadčasová drevená hračka, je vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb. Jej jedinečný dizajn, realistické prevedenie a pútavé farby zaručia, že sa s ňou rád zahrá každý malý chlapček.
    Obsahuje 50 ks príslušenstva: 12 matíc, 12 skrutiek, 7 podložiek, 14 doštičiek, 3 bloky, 1 skrutkovač a 1 kľúč. Vrátane návodu.
    Čítať viac
    Rozmery krabice
    185×185 mm
    Hmotnosť
    784 g
    Katalógové číslo výrobcu
    J06480
    Edícia
    BricoKids
    Naše katalógové číslo
    732055
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    „Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

    Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
    Smrtiaca biela
    Robert Galbraith, J.K. Rowling