Všetky divy sveta, Albi, 2020

19,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Všetky divy sveta

    Kvízová hra Všetky divy sveta je vhodná pre každého, kto rád cestuje a spoznáva nové miesta. Prostredníctvom hry sa zoznámite s 195 najpozoruhodnejšími miestami naprieč celým... Čítať viac

    Vek
    12+
    Výrobca
    Albi, 2020

    Kvízová hra Všetky divy sveta je vhodná pre každého, kto rád cestuje a spoznáva nové miesta. Prostredníctvom hry sa zoznámite s 195 najpozoruhodnejšími miestami naprieč celým... Čítať viac

    • Hra
    • Slovenčina

    19,99 €

    U dodávateľa > 5 ks
    Posielame do 6 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024

    Viac o produkte

    Kvízová hra Všetky divy sveta je vhodná pre každého, kto rád cestuje a spoznáva nové miesta. Prostredníctvom hry sa zoznámite s 195 najpozoruhodnejšími miestami naprieč celým svetom.

    Vašou úlohou je dané miesto z fotografie pomenovať a zaradiť do správneho kontinentu. Čím viac toho viete, tým viac bodov získate. Pokiaľ si nebudete s mestom vedieť rady, nezúfajte. K dispozícii vám bude trojica nápovedí.

    Herný mechanizmus:
    Každý hráč vyloží na svoju kontinentálnu kartu štyri karty divov sveta z balíčka s otázkami fotografiou nahor. Hráč, ktorý je na ťahu, si vyberie jednu kartu z kontinentálnej karty ktoréhokoľvek protihráča. Ak identifikuje div sveta len pohľadom na fotografiu, získava túto a dve ďalšie karty z bodovacieho balíčka. Ak k správnej odpovedi potrebuje jednu pomôcku, získava okrem tejto karty iba jednu z bodovacieho balíčka. Ak budete potrebovať dve pomôcky, získavate len kartu divu sveta. Všetky karty, ktoré počas hry získate, musíte ešte navyše zaradiť pod správny kontinent na hracej karte. Hrá sa dovtedy, kým sa neminú karty z balíčka s otázkami. Na konci hry sa spočítajú správne zaradené karty a kto ich bude mať najviac, vyhráva.

    Doba hrania: 20+ min.
    Počet hráčov: 2-6
    Vek: 12+

    Obsah hry:
    • 195 kariet s divmi sveta
    • 6 kontinentálnych kartičiek
    • mapu sveta
    • pravidlá
    Čítať viac
    Rozmery krabice
    160×220 mm
    Hmotnosť
    649 g
    Katalógové číslo výrobcu
    29890
    Jazyk
    slovenčina
    Vekové odporúčanie
    12+
    Naše katalógové číslo
    768671
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    3,0 / 5

    1 hodnotenie

    0
    0
    1
    0
    0

    Ako sa páčila hra vám?

    Recenzie čitateľov

    Miroslava Křížová
    Overený nákup
    1.5.2022
    Pokiaľ od hry neočakávate hory-doly, môže byť. Ak však hľadáte hru, ktorú bude hrať celá rodina každý voľný víkend, táto hra ňou nie je.
    Mne osobne sa hrá páčila a vďaka recenziám, že som vedela, čo kupujem. Hra má poznávací charakter a ale okrem vyslovene známych miest na kartičkách je niekedy ťažké rozlíšiť, o ktorú pamiatku sa jedná a často ju ani z ďaleka nepoznáte. Ako poznávačka je to ale v pohode.
    Čítať viac

    Vydavateľstvo Albi

    Čítať viac

    „Nemožno mi Ťa neľúbiť!“

    Marína - Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie), 2017
    Marína
    Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie)