BBC: Úžasná planéta 6, , 2012

1,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
BBC: Úžasná planéta 6, , 2012
BBC: Úžasná planéta 6, , 2012

BBC: Úžasná planéta 6

    Svet zvierat je plný súbojov. Bojuje sa pri obrane územia, pri súperení o samičku, pri zháňaní potravy aj pri záchrane pred hladným predátorom. Zápasníci, ktorí majú niekoľko... Čítať viac

    Svet zvierat je plný súbojov. Bojuje sa pri obrane územia, pri súperení o samičku, pri zháňaní potravy aj pri záchrane pred hladným predátorom. Zápasníci, ktorí majú niekoľko centimetrov, ... Čítať viac

    • DVD film
    • Čeština, angličtina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude film dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Moja najväčšia prehra - Will Buxton, mamaš, 2024

    Viac o titule

    Zákon džungle
    Svet zvierat je plný súbojov. Bojuje sa pri obrane územia, pri súperení o samičku, pri zháňaní potravy aj pri záchrane pred hladným predátorom. Zápasníci, ktorí majú niekoľko centimetrov, bojujú rovnako urputne ako stokilové obry. Bojuje sa s pomocou zubov, kopýt, rohov, parohov, pazúrov aj chvostov. Pokiaľ nejde o lov koristi, príroda len málokedy dovolí, aby sa súperi výrazne zranili, na to má život príliš veľkú hodnotu.

    Divé mačky
    Mňau... tieto mačičky sú ozajstné šelmy a vládci svojich terotórií. Jaguár je najväčšia americká mačkovitá šelma, tygre sú ázijskí samotári a levom sa odnepamäti hovorí „králi zvierat“. Ocelot žije v subtropickom pásme amerického kontinentu a je výborný plavec, serval zasa dokáže vyhrabať hlodavca z nory. Mačkovité šelmy majú veľa spoločného... aj s vašou Mickou.

    Zvieratá Ameriky
    Pôvodní obyvatelia amerického kontinentu sa s nimi bežne stretávali, dávali si podľa nich mená, zobrazovali ich na svojich totemoch a považovali sa za súčasť ich ríše. Tými, bez ktorých si severoamerickú prírodu nevieme predstaviť, sú predovšetkým vlk, orol, los, mustang alebo grizly. Silou v čeľustiach sú povestné severoamerické aligátory, a keď sa vyberieme na pobrežie oceánu, narazíme na morské vydry alebo tulene.

    Zvierací inžinieri
    Medzi zvieratami nájdeme pravých majstrov v architektúre a dizajne. Zvieratá si budujú domy, priehrady, tunely aj výškové stavby. Používajú všetky dostupné suroviny, a keď potrebný materiál nie je na dosah, vyrobia si ho samy. Pri zháňaní potravy sa z nich stávajú kapacity v riešení hlavolamov, a kde nestačí schopnosť jedinca, pripravia premyslenú tímovú stratégiu.
    Čítať viac
    Dĺžka
    176 min.
     
    DVD papierový obal
    Dabing
    čeština, angličtina
    Naše katalógové číslo
    283457
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil film vám?

    „Prečo každý, kto prestal byť tínedžerom, automaticky mávne rukou nad všetkým čo vtedy cítil? Koho zaujíma, že z toho vyrastie? Bolestné a euforické dní, keď to človek prežíva, preto nie sú o nič menej skutočné. Skutočne je to čo sa odohráva teraz. “