Krvavá lázeň - Stuart MacBride, BB/art, 2013

16,45 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Krvavá lázeň - Stuart MacBride, BB/art, 2013
Krvavá lázeň - Stuart MacBride, BB/art, 2013

Krvavá lázeň

Žulovým městem obchází strach – tým detektiva seržanta Logana McRae pátrá po jednom z nejobávanějších sériových vrahů Spojeného království – nechvalně známém Řezníkovi. Policie... Čítať viac

Vydavateľstvo
BB/art, 2013
376 strán
5-6 hodín čítania

Žulovým městem obchází strach – tým detektiva seržanta Logana McRae pátrá po jednom z nejobávanějších sériových vrahů Spojeného království – nechvalně známém Řezníkovi. Policie ho už jednou dopadla, teď je však vrah opět na svobodě... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024

Viac o knihe

Žulovým městem obchází strach – tým detektiva seržanta Logana McRae pátrá po jednom z nejobávanějších sériových vrahů Spojeného království – nechvalně známém Řezníkovi. Policie ho už jednou dopadla, teď je však vrah opět na svobodě. V aberdeenském přístavu se najde kontejner s kusy lidského masa a rozpoutá se jedna z největších policejních štvanic v historii. A když začnou mizet lidé spojení s původním vyšetřováním, detektiv seržant Logan McRae pochopí, že případ nejspíš není tak jasný, jak se zdálo. Po dvaceti letech vyplouvá na světlo spousta lží a tajemství a jisté je jen to, že Žulové město už nikdy nebude stejné jako dřív.
Čítať viac
Originálny názov
Flesh House
Počet strán
376
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
580 g
ISBN
9788074612978
Rok vydania
2013
Naše katalógové číslo
144812
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
BB/art
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

2 hodnotenia

1
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

29

Knihy a knižné hrdinky a hrdinovia ma sprevádzajú od útleho veku. Dodnes si presne pamätám vôňu knihy (z roku vydania 1968 Winnetou), ktorú som čítala ako 11 ročná a s napätím som sledovala príbehy červených a bielych bratov. Nezabudnuteľné boli i chvíle ktoré som prežívala s Alfredom Hitchcockom a Tromi pátračmi... S pribúdajúcimi rokmi pribúdali aj prečítané knihy počnúc románmi od Juliette Benzoni, cez sci-fi a fantasy ako Stopárov sprievodca galaxiou, či Hra o tróny až po krimi (najmä severské). Knihy a knižní hrdinovia ma sprevádzajú celý život, mám okolo seba veľa priateľov, ktorí knihy tiež milujú a tak sa často stáva, že keď sa stretneme "nestihneme" si všetko povedať :-) . Mám zopár prianí a jedno z nich je, aby som mala dostatok času a dobrý zrak, na ďalšie knižné príbehy.

Beáta Kaššovicová
Overený nákup
18.7.2022
Pochmúrna krimi s prvkami hororu
Prípad z roku 1987 bol vyriešený, kým.... kým vrah nevyšiel na slobodu.
V Abeerdenskom prístave náhodou natrafia na kontajner so zásielkou mäsa, medzi ktorým sa nájdu ostatky tela. No to čo rozpúta najväčšiu policajnú štvanicu v histórii Škótska sú nálezy ďalších "porcií" ľudského mäsa, ktoré sa onedlho "objavia" i v mäsiarstvach Aberdeenu. Bol zjavný páchateľ Ken Wiseman osamelý jazdec, alebo mal komplica?

A čo ak sa Grampianská polícia, ktorá sa zúfalo snaží zastaviť vyčínanie najhoršieho sériového vraha celý čas mýli?

" Jednou tu budu taky. A lidé sem budou chodit a smát se mojí fotce. Budu mrtvý, ale budu někam patřit. A to je důležité, ne? Nezmizet úplně beze stopy..."

Čítanie príbehu bolo miestami trýznivé, sú v nej kapitoly ktoré pomerne názorne opisujú scény vraždy, kanibalizmu, takže na hryzkanie čipsov, alebo jednohubiek s klobásou Vám zájde chuť. V deji je veľa falošných zvratov a vrah nie je zrejmý až do úplného konca. Krvavá lázeň je skrátka kniha do ktorej MacBride vtesnal toľko násilia a krvi až som miestami mala pocit, že som sa v Piatok 13-teho stretla s Hannibalom Lecterom.
Čítať viac

„Predstavivosť je dôležitejšia ako poznanie. Poznanie má svoje hranice, no predstavivosť obsiahne celý vesmír.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur