Virals - Kathy Reichs, Arrow Books, 2011

9,43 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Virals

Fourteen-year-old Tory Brennan is as fascinated by bones and dead bodies as her famous aunt, acclaimed forensic anthropologist, Tempe Brennan. However living on a secluded... Čítať viac

1. diel série
Virals (AJ)
Vek
14+
Vydavateľstvo
Arrow Books, 2011
464 strán
6-7 hodín čítania

Fourteen-year-old Tory Brennan is as fascinated by bones and dead bodies as her famous aunt, acclaimed forensic anthropologist, Tempe Brennan. However living on a secluded island off Charleston in South Carolina there is... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
9,90 €

9,43 €

-5 %
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Ďalšie knižné vydania (4)
Virals - Kathy Reichs, Arrow Books, 2011
Brožovaná väzba
Angličtina, 2011
Viac ako 30 dní
-5 %

9,77 €


Virus - Kathy Reichs, Brendan Reichs, BB/art, 2014
Brožovaná väzba
Čeština, 2014
Vypredané

Virus - Kathy Reichs, Brendan Reichs, BB/art, 2011
Pevná väzba s prebalom
Čeština, 2011
Vypredané

Virals - Kathy Reichs, cbj, 2011
Kniha
Nemčina, 2011
Vypredané

Ďalšie knižné vydania

Naši škriatkovia odporúčajú

Olga Tokarczuk: Pán výrazný. Artforum, 2024
Virals - Kathy Reichs, Arrow Books, 2011
9,43 €

Viac o knihe

Fourteen-year-old Tory Brennan is as fascinated by bones and dead bodies as her famous aunt, acclaimed forensic anthropologist, Tempe Brennan. However living on a secluded island off Charleston in South Carolina there is not much opportunity to put her knowledge to the test. Until her and her ragbag group of technophile friends stumble across a shallow grave containing the remains of a girl who has been missing for over thirty years. The question is, did whoever was responsible for the girl's death have anything to do with the sick puppy they rescued from a secret laboratory on the same island?

With the cold-case murder suddenly hot, Tory realises that they are involved in something fatally dangerous. But events take a turn for the bizarre when they escape some would-be attackers by using physical powers more akin to a dog than a human... Could the puppy hold the key not only to the murder, but also the strange changes that are taking place in their bodies?
Čítať viac
Počet strán
464
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
129×198 mm
Hmotnosť
320 g
ISBN
0099544571
Rok vydania
2011
Vekové odporúčanie
14+
Naše katalógové číslo
737743
Štýl
dobrodružný
Jazyk
angličtina
1. diel série
Virals (AJ)
Vydavateľstvo
Arrow Books
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Viera
Neoverený nákup
23.8.2013
Názor čitateľa
Druhá kniha od Kathy Reis, ktorá je o jej netery Tory. Aj ked túto som mala podľa všetkého prečítať skôr ako knihu Poklad. Kniha ma pohltila a ako každú od tejto spisovateľky som prečítala na jeden dúšok. Nevedela som sa od nej odtrhnúť. Od tejto spisovateľky mám už 7 kníh a aj keď som do teraz sledovala všetky série kostí knihy sú aj tak lepšie. Dnes som pozerala v kníhkupectve aj ďalšie knihy od tejto skvej spisovateľky. Odporúčam všetkým čitateľom knihu Vírus a vlastne všetky knihy od Kathy Reis. Kniha Vám pripútak sebe a samozrejme, že sa aj veľa naúčite. Keby sa dalo dam 10 hviezdičiek Čítať viac
Dominik
Neoverený nákup
30.7.2012
Názor čitateľa
Veľmi ale veľmi dobrá kniha :)
Prvá časť knihy - trocha nudná, ale akonáhle sa blížite k záveru, nechce vás to pustiť! Uplne si ma k sebe priviazala a musím ju stále ale stále čítať!
Potom nasleduje druhá časť a ihned napätie doslova na krájanie! Veľmi skvelá atmosféra a osobne je to najlepšia kniha akú som kedy čítal - veľmi dobre motivuje ľudí - teda, aspoň mňa - a s radosťou ju čítam. Som verný fanúšik KOSTI, a táto kniha je akoby pokračovaním toho, kde Temprance skončila... proste, čistá dokonalosť.
Zatiaľ som prečítal len prvé dve časti tejto knihy (lebo je to rozdelené na viac časťí, pred a po) a musím uznať, skvelá je to kniha a netrpezlivo čakám, pokedy bude i druhá časť.
Vrelo odporúčam :)
Čítať viac

Kathy Reichs

Čítať viac

„První čarodějovo pravidlo: lidé jsou hloupí.“